Acasă Actualitate Cristian Moș, candidat independent la Primăria Timișoara: “O colaborare bună între primărie...

Cristian Moș, candidat independent la Primăria Timișoara: “O colaborare bună între primărie și Consiliul Județean Timiș este absolut necesară!”

DISTRIBUIȚI

O colaborare bună între Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Județean Timiș este absolut necesară dacă cetățenii sunt puși pe primul loc cu adevărat – atenționează Cristian Moș, candidat independent la Primăria Timișoara.

Moș mai susține că de o astfel de colaborare avea nevoie proiectul inițiat de el “Velo Timiș”,  în cadrul căruia CJT a achiziționat parcări acoperite și securizate pentru biciclete, care urmau să fie amplasate în parcările din cartierele Timișoarei, dar și în alte puncte cheie din județ unde urmau să servească transportului intermodal.

Din păcate, timp de doi ani,  din cauza faptului că “sunt primite de la CJT”, actuala conducere a Primăriei Timișoara a refuzat să facă demersurile birocratice necesare pentru preluarea parcărilor și amplasarea lor acolo unde ele erau dorite de timișoreni!!

Un oraș în care tu contezi este condus de oameni care fac administrație publică fără orgolii.

Acum că s-au împăcat domnii Nica și Lațcău, în puținele luni pe care le mai au de petrecut în funcțiile pe care le dețin sper că vor putea să pună în serviciul timișorenilor aceste parcări și să extindă inițiativa mea, evident! Pe 9 iunie votați pentru un oraș în care VOI contați! – este mesajul lui Cristian Moș.

Comentarii

comentarii