Acasă Politica Cristian Moş le propune lui Alin Nica şi Călin Dobra semnarea unui...

Cristian Moş le propune lui Alin Nica şi Călin Dobra semnarea unui pact politic pentru susţinerea dezvoltării infrastructurii din Timiş

1416
DISTRIBUIȚI

Aşa cum a promis săptămâna precedentă, Cristian Moş, liderul USR Timiş şi candidatul partidului la postul de preşedinte al Consiliului Judeţean, le propune principalilor contracandidaţi la funcţia de conducere a judeţului un pact pe tema infrastructurii. Un pact politic, în urma căruia toţi semnatarii să îşi asume public realizarea cât  mai rapidă a unor obiective de maximă importanţă pentru viaţa judeţului.

Vizaţi de demersul lui Moş sunt Alin Nica, candidatul PNL Timiş, respectiv Călin Dobra, reprezentantul PSD Timiş, toţi cei trei fiind în luptă electorală pentru acelaşi post.

„Cred că suntem cu toții de acord că este vital să investim în infrastructură, să o dezvoltăm și completăm. Cu toate astea, multe dintre lucrările esențiale sunt amânate ani întregi, iar neajunsurile județului se tot adună. Aceste lucruri trebuie să se schimbe. Nu avem nicio scuză să nu avem finalizate legăturile cu autostrada, să nu avem drumuri județene de calitate, să nu avem infrastructură pentru biciclete.

Timișul ar putea beneficia imens de pe urma mobilității. Am putea facilita o întreagă rețea de turism de proximitate pentru timișoreni. Ar scădea probabil costurile de locuire, deoarece oamenii ar putea face naveta în siguranță și confort pe distanțe mai mari. Infrastructura de calitate ajută economic semnificativ fiecare localitate pe care o legăm eficient de rețeaua județeană și națională. Deci, pentru binele Timișului și pentru binele tuturor timișenilor, vreau să vă propun un pact politic”, se spune în demersul semnat de Cristian Moş.

El le cere celor doi contracandidaţi să îşi asume câteva proiecte prioritare pentru judeţ.

Comentarii

comentarii