Acasă Actualitate Criză de sânge la Timișoara! Gestul salvator al polițiștilor de la penitenciar

Criză de sânge la Timișoara! Gestul salvator al polițiștilor de la penitenciar

741
DISTRIBUIȚI

În ultima perioadă, numărul donatorilor a scăzut dramatic, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, dar cererile de sânge au crescut.

Prin urmare, luni 28 septembrie, polițiști din cadrul Penitenciarului Timișoara au donat sânge, conștienți fiind ca gestul lor face diferența dintre viața și moarte pentru mulți pacienți!

”Pentru a face față solicitărilor venite de la spitale vă rugăm să donați sânge! Apelul reprezentanților CRTS Timișoara nu avea cum să ne lase indiferenți! Acum, mai mult ca oricând, e nevoie de super-eroi!

Acum este nevoie sa fim solidari, darnici, umani! Pentru că indiferent de contextul epidemiologic, din păcate, există bolnavi care au nevoie de sânge! Și pentru care, voi astăzi ați fost super-eroi! Felicitări, pentru ceea ce faceți, pentru ceea ce sunteți, pentru ca ați înțeles că lucrurile simple, făcute cu sufletul, fac diferența! Sperăm ca exemplul vostru să fie urmat de toți ceilalți!

Donăm sânge, dăruim viață! Donarea de sânge este singura șansă, pentru cazurile grave, copii și adulți, care au nevoie de sânge pentru a supraviețui!”, este mesajul reprezentanților Penitenciarului Timișoara.

Comentarii

comentarii