Acasă Administraţie Cu 15 poliţişti locali, primarul Nicolae Robu crede că va face curățenie...

Cu 15 poliţişti locali, primarul Nicolae Robu crede că va face curățenie în Timișoara

755
DISTRIBUIȚI

Pentru că Timişoara continuă să fie plină de rampe clandestine de reziduuri aruncate de nesimţiţi, deşi primăria plăteşte serviciile a patru centre de colectare a unor astfel de deşeuri casnice, edilul Nicolae Robu a anunţat că vrea suplimentarea numărului poliţiştilor locali prezenţi în stradă, pentru a urmări fenomenul şi a aplica amenzi.

El a declarat recent că în plenul de luni va cere transformarea a 15 posturi din Poliţia Locală Timişoara în posturi de agenţi care să se ocupe de contravenienţi.

Pentru Nicolae Robu fenomenul murdăririi oraşului pe care-l păstoreşte şi pe care l-a lăsat anul trecut să se îngroape în gunoaie, este inexplicabil, deşi numărul rampelor clandestine s-a redus.

“Nu ştiu ce s-a întâmplat în acest oraş, nu pot să înţeleg. Încă văd şi acum depuneri ilegale de gunoaie, chiar dacă sunt mult mai puţine. Nu pot să înţeleg ce fel de oameni sunt cei care îşi scot mizeria lângă un copac, la un colţ de stradă, când există pubele. Am creat acele patru puncte de preluare gratuită a deşeurilor (…). La proxima şedinţă de consiliu local vom creşte numărul de poliţiştilor locali cu 15. Transformăm nişte posturi din posturi de pază. În poliţie există posturi de pază şi de poliţişti locali. Transformăm acele posturi, pentru că nu avem destui poliţişti locali şi vom rezolva problema”, a spus Nicolae Robu.

În perioada următoare, municipalitatea va primi şi alte 60 de noi came de de supraveghere video care vor fi montate în punctele sensibile, pentru ca nesimţiţii care murdăresc oraşul să fie amendaţi. În luna august, agenţii locali de poliţie au dat peste 100 de amenzi în acest sens. Prea puţini prinşi pentru cât de mare e mizeria în oraş.

Comentarii

comentarii