Acasă Actualitate Cu ajutorul românilor, E.ON donează 500.000 kWh de energie către cinci instituții,...

Cu ajutorul românilor, E.ON donează 500.000 kWh de energie către cinci instituții, una dintre ele fiind Căminul pentru Persoane Vârstnice Inocențiu M. Klein din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Sărbătorile de Paște sunt un moment în care fiecăruia dintre noi îi pasă mai mult de aproapele său și în care ne propunem să fim și mai atenți și să le oferim o mână de ajutor celor care au nevoie. Compania E.ON România face și ea acest lucru și încearcă, cu ajutorul românilor, să ofere sprijin reprezentanților comunității în care își desfășoară activitatea.

În acest sens, E.ON lansează o nouă invitație românilor prezenți pe rețelele sociale, care sunt chemați să se implice, în perioada 6-17 aprilie, în campania „Dăruieşte Lumină”. Împreună vom dărui o cantitate totală de 500.000 kWh de energie către instituţii recunoscute pentru calitatea actului medical, a activităţilor sociale, de învăţământ şi de îngrijire a persoanelor vârstnice.

Aflată la ediția a noua, campania se desfășoară pe pagina de Facebook Dăruiește Lumină, precum și pe conturile de Instagram și TikTok. Pe aceste platforme, românii se pot implica și pot decide către ce instituție să meargă cantitățile de energie, urmărind poveștile acestora prezentate în cinci episoade din „Podcastul Dăruiește Lumină”.

Fiecare comentariu de încurajare, apreciere a respectivei postări sau redistribuire a conținutului dedicat echivalează cu 50 kWh, energie pe care fiecare utilizator o poate dona instituției pe care o va susține, fără să îl coste nimic. Un utilizator poate oferi lumină unuia sau mai multor beneficiari ale căror povești sunt prezentate în seria de podcasturi de pe pagina „Dăruiește Lumină”.

Realizate împreună cu unii dintre cei mai cunoscuți bloggeri sau jurnaliști din România, episoadele aduc în atenția publicului povestea fiecărei instituții într-o manieră inedită, prin poveștile personale ale unor personaje reprezentative.

Astfel, medicul Horațiu Suciu de Ia Institutul Inimii din Târgu-Mureș, Sora Emilia de la Căminul de Copii din Odorheiu Secuiesc, ciclistul nevăzător Florin Georgescu din partea Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj, psihologul Daniela Popa de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Inocențiu M. Klein din Timișoara și Bogdan Tănasă, fondatorul Casei Share din Iași, și-au deschis inima în fața Melaniei Medeleanu, lui Mihai Morar, Lucian Mîndruță, Andreei Remețan și lui Radu Țibulcă.

În funcţie de opţiunile exprimate de românii implicaţi, cantitățile de energie vor fi distribuite către cele cinci instituții, urmând să fie scăzute din facturile de energie electrică sau gaze naturale ale acestora.

Comentarii

comentarii