Acasă Actualitate Cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, la Giroc, s-a pus piatra de temelie a...

Cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, la Giroc, s-a pus piatra de temelie a căminului pentru persoanele vârstnice

1065
DISTRIBUIȚI

Vineri 31 ianuarie, în prezența și cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, mitropolitul Banatului, și a primarului comunei Giroc, Ionel Toma, Fundația Speranță pentru Voi Timișoara și Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR) au inaugurat oficial șantierul Centrului rezidențial pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” din Giroc, județul Timiș.

Terenul este situat în Giroc – vis-a-vis cu Abația Catolică.

Cu acest prilej, edilul Ionel Toma a declarat: ”Iată că azi s-a pus piatra de temelie la acest important proiect, inițiat de doamna Grapini, împreună cu partenerele ei. Este o acțiune extraordinară pe care o așteptăm în practică de mai mulți ani, dar din cauza birocrației s-a tergiversat.

Va fi un așezământ care va asigura un adăpost sigur și modern pentru mai mulți seniori, care vor dori să fie cazați aici și vor avea toate condițiile și toate facilitățile moderne. Aici își vor găsit un loc unde să își trăiască anii senectuții cu bani puțini”

Fundația “Speranța pentru Voi” din Timișoara cu sprijinul extraordinar al AFAR, va gestiona acest proiect.

” Mulțumesc Primăriei Giroc, domnului primar și viceprimar din Giroc, consilierului local – omului bun – care ne-a donat terenul, IPSS Ioan, mitropolitul Banatului, și tuturor celor care au susținut acest proiect! Vă îndemn pe cei care doriți să sprijiniți proiectul să o faceți. Mai întâi suntem oameni, indiferent de statut social”, a spus Grapini, președinta Fundația Speranța pentru Voi, și speră în ajutorul bănățenilor care vor dirija 2% din impozitul pe venit sau 3,5% din impozitul pe profit, pentru o cauza nobilă: finalizarea Centrului rezidențial pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” din Giroc.

Cu acest prilej, ÎPSS Ioan, împreună cu un sobor de preoți, a susținut o slujbă de sfințire a șantierului.

Comentarii

comentarii