Acasă Actualitate Cu dosar penal, Valeriu Lupu şi-a înaintat demisia din funcţia de secretar...

Cu dosar penal, Valeriu Lupu şi-a înaintat demisia din funcţia de secretar al Transporturilor, după ce premierul a anunţat că îl va demite

813
DISTRIBUIȚI

Secretarul de stat al Transporturilor, Valeriu Lupu (PMP Timiş) şi-a înaintat demisia din funcţie, după ce premierul Ludovic Orban a anunţat că îl va demite, pentru că are dosar penal întocmit, vineri, de Poliţia Timiş.

“Organizaţia PMP Timiş a luat la cunoştinţă cu regret despre accidentul rutier soldat cu avarierea unui autoturism staţionat petrecut astăzi în Timişoara, în care conducătorul auto a fost domnul Lupu Valeriu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, susţinut de către organizaţia noastră. PMP Timiş se delimitează de orice acţiune/incident în care sunt implicaţi membrii/susţinătorii PMP şi asigură cetăţenii de integritatea şi onestitatea membrilor săi, indiferent de poziţii şi funcţii. Orice încălcare a legii şi moralei creştine nu este tolerată. În urma evenimentului creat, domnul Lupu Valeriu şi-a înaintat demisia cu data prezentei din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor. Pe această cale ne exprimăm regretul faţă de cele întâmplate”, se afirmă într-un comunicat al PMP Timiş, semnat de preşedintele filialei, Cornel Sămărtinean.

Poliţiştii timişoreni i-au întocmit, vineri, dosar penal lui Valeriu Lupu, pentru că după ce a provocat un accident într-o parcare din Timişoara, a refuzat să sufle în etilotest dar şi să i se recolteze probe biologice de sânge pentru a i se stabili alcoolemia.

Comentarii

comentarii