Acasă Actualitate Cu EBA prin Piaţa Unirii

Cu EBA prin Piaţa Unirii

DISTRIBUIȚI

eba_unirii2Studenţii liberali au spus “Nu EBA” * Maşină de carton, oameni de securitate şi definiţii ale verzei… de Bruxelles
Studenţii liberali din Timiş s-au plimbat, ieri, prin Piaţa Unirii, cu o maşină improvizată. O tipă care aducea cu Elena Băsescu la volan, oameni de securitate care o păzeau şi ţoale de firmă. Studenţii liberali spun că nu e nici o aluzie la fiica preşedintelui, e doar un pamflet, aşa… de 1 aprilie.

Campania lor se numeşte “Studenţii liberali susţin cultura Nu EBA”. EBA este sloganul Elenei Băsescu pentru alegerile europarlamentare şi, în acelaşi timp, numărul acesteia de la maşină. Studenţii liberali au propus mai multe tipuri de slogan pentru EBA, dintre care unul sună cam aşa: “E mai Bine Acasă”. Elena Băsescu vrea la Bruxelles, europarlamentar.

Studenţii liberali au dat o definiţie a… verzei de Bruxelles – “Varza de Bruxelles este o legumă din soiurile târzii, care creşte lent şi care face parte din familia verzei”, scriu studenţii liberali pe foaia de calc pe care au împărţit-o prin Piaţa Unirii. Şi istoria verzei continuă, timp de o pagină.

Au cărat-o pe EBA prin Piaţa Uniri, vreme de aproape un sfert de oră, în care au avut timp să facă un tur cu maşina de carton aflată în viteza întâi, pentru a-i vedea cei prezenţi la acea oră în acea locaţie. Totuşi, tinerii penelişti spun că nu au nimic cu Elena Băsescu… deşi sloganul EBA îi aparţine fiicei preşedintelui…

“Nu dorim să facem niciun atac sau un scandal mediatic asupra nicicărui candidat. Dorim să creăm un candidat ideal, un  portret al uni candidat ideal, dar nu vrem să luăm subiectiv o persoană sau alta.

EBA este, într-adevăr, sloganul domnişoarei. Nu avem nimic cu persoana în cauză, nu dorim să atacăm persoana în cauză, ci doar faptul că se foloseşte un număr de înmatriculare al unei maşini ca slogan politic. Ideea în sine ne-a atras atenţia şi vrem să se ia în vedere şi acest fapt – că nu trebuie ca sloganele politice să fie inspirat, pur şi simplu, din numărul de înmatriculare al unei maşini”, a spus Răzvan Pop, vicepreşedinte al Cluburilor Studenţeşti Liberale Timiş. (A.P.)

Comentarii

comentarii