Acasă Actualitate Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, centrul Aquapic Timișoara va fi deschis...

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, centrul Aquapic Timișoara va fi deschis în mod exceptional. Iată de ce

DISTRIBUIȚI

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, centrul Aquapic, de pe strada Frederic Mistral nr. 1, Timișoara, va fi deschis în mod excepțional, miercuri, 22 martie, între orele 10 și 13.

Sunt așteptate grupuri organizate de elevi, însoțite de cadre didactice. Activitățile pregătite sunt vizite ghidate tematice ale vechii Uzine de Apă Industrială și ateliere demo de experimente cu apă. Participarea este gratuită. Locurile sunt limitate, este necesară înscrierea prealabilă, online. Activitățile sunt recomandate pentru elevi de la clasa a II-a în sus.

LINK formular înscriere vizite ghidate: https://forms.gle/UWdoYP1nA7pfq6Cr8

LINK formular înscriere ateliere demo experimente: https://forms.gle/JAiKHKhKP53zGA1c6

Tema Zilei Mondiale a Apei 2023, temă stabilită de ONU în fiecare an, este accelerarea schimbărilor pentru soluționarea crizei apei și a canalizării. În familie, la școală și în comunitate, fiecare dintre noi poate contribui în bine la schimbarea comportamentului față de apă. Cum facem acest lucru și ce putem face pentru a fi un „accelerator” al schimbării, vom descoperi împreună cu vizitatorii noștri, de Ziua Apei, la Aquapic.

Aquapic este un proiect de educație informală de mediu, dezvoltat de compania de apă pentru școlile din Timișoara și regiune. Deoarece activitățile oferite sunt în aer liber, centrul Aquapic este deschis exclusiv în sezonul cald aprilie-septembrie. Acesta poate fi vizitat de grupuri organizate de elevi, pe bază de programare online, pe site-ul propriu: www.aquapic.aquademica.ro – a explicat Loredana Leordean, coordonator programe educaționale și relații comunitare AQUATIM SA.

LINK comunicat de presă publicat pe site: https://www.aquatim.ro/nout%C4%83%C8%9Bi/miercuri-22-martie-program-special-la-aquapic-de-ziua-mondial%C4%83-a-apei/

 

 

Comentarii

comentarii