Acasă Actualitate Cu UPT înveți Chimie! Meditații gratuite pentru examenul de bacalaureat, la Timișoara

Cu UPT înveți Chimie! Meditații gratuite pentru examenul de bacalaureat, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Programul de meditații gratuite la disciplinele Chimie Anorganică și Chimie Organică intitulat „Cu UPT învăț CHIMIE” vine în întâmpinarea elevilor de liceu care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat, oferind cursuri gratuite de pregătire predate de cadre didactice universitare de la Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

Prin acest program se urmărește recuperarea materiei restante, aprofundarea cunoștințelor în domeniile menționate, formarea de competențe necesare absolvenților de liceu, precum și familiarizarea elevilor cu cerințele subiectelor pentru susținerea examenului de bacalaureat.

Concret, se vor organiza două grupe de elevi care vor urma sedințele de meditații la cele două discipline propuse, Chimie Anorganică și Chimie Organică, conform unei structuri și succesiuni a temelor predate stabilite pe baza programelor aprobate pentru probele scrise din cadrul examenului național de bacalaureat.

Ședințele de pregătire sunt gratuite pentru elevi și se vor desfășura online pe platforma Zoom Conference, simultan pentru cele două grupe, în perioada 11 martie – 10 iunie 2023, în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orar 12:00 – 14:00.

Înscrierea se face completând online formularul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesaXcQad4L8kP0QDfLbh7cOUmTLSB-b1O8Wx9QLPWQFZOwOw/viewform?usp=pp_url

Participanților la cursurile gratuite nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de Universitatea Politehnica Timișoara.

 

Comentarii

comentarii