Acasă Actualitate Culoarea unei rochii de mireasă trebuie aleasă și în funcție de culoarea...

Culoarea unei rochii de mireasă trebuie aleasă și în funcție de culoarea tenului. Ție care ți se potrivește?

492
DISTRIBUIȚI

În cazul în care se apropie ziua cea mare și ești în căutarea unei rochii de mireasă, dar nu știi încă ce anume ai prefera sau ce ți s-ar potrivi, nu e nicio problemă. Cu siguranță vei găsi modelul tău preferat de rochie în timp util pentru nuntă.

Înainte de a te decide, însă, pentru un model sau altul, doar pentru că e la modă sau pentru că e la un preț bun, la ofertă, trebuie să ții cont că rochia de mireasă trebuie să te reprezinte și să fie în ton cu look-ul tău. Trebuie să te simți bine în pielea ta și în rochia ta de mireasă și pentru asta trebuie să alegi modelul cel mai potrivit pentru tine.

Alegerea unei rochii de mireasă trebuie făcută ținând cont de multe aspecte, de la înălțime, greutate, culoarea părului, dar nu numai. Stiliștii recomandă, printre toate acestea, alegerea unei rochii de mireasă și în funcție de culoarea tenului. Și nu, nu este o glumă.

Nu toate tipurile de ten se potrivesc cu aceeași nuanță de alb. Iar Maria Salas, o celebră creatoare de rochii de mireasă din Madrid, ne arată diferitele nuanțe ale unei rochii de mireasă, în funcție de tenul celei care o îmbracă.

Albul pur

Albul strălucitor, cu o ușoară tentă albăstrie, parcă, este ales de foarte multe mirese. O rochie de mireasă în această nuanță este perfect pentru miresele cu un ten mai închis.

Albul zăpezii

Alb ca zăpada este un alb care radiază, dar căruia îi lipsește acel ton de albastru. Este, cum îi spune și numele, culoarea zăpezii. La fel ca și albul pur, o rochie de mireasă în acest ton este potrivit mireselor cu tonul măsliniu.
Albul crud

Unul dintre cele mai populare tonuri de alb, este culoarea naturală a mătăsii, înainte ca aceasta să fie supusă proceselor de vopsire. Un alb stins, care scoate în evidență tenurile deschise la culoare. O rochie de mireasă în această nuanță este, așadar, potrivită unei femei cu pielea albă, luminoasă.

Albul perlat

Similar cu albul crud, dar cu nuanțe apropiate vaniliei. Nu este foarte ușor de găsit, dar este o nuanță elegantă și foarte sofisticată. O rochie de mireasă de această culoare este preferată în general de miresele trecute de 35 de ani. Se potrivește mai mult tenului închis la culoare.

Albul fildeș

Mai apropiat de albul pur decât albul perlat, pare chiar că ar aduce puțin cu bejul. Este un alb mai cald, care se potrivește perfect pe o rochie de mireasă purtată de persoanele cu ten deschis la culoare, foarte alb.

Albul șampanie

Ușor auriu, ca băutura căreia îi poartă numele. Acest alb se potrivește doar tenului măsliniu, dar pe aceste femei va arăta absolut bestial o rochie de mireasă în această nuanță.

Culoarea pielii

Nu este folosit ca nuanță principală la o rochie de mireasă, ci ca o culoare complementară într-o combinație cu o nuanță de alb.

Rozul pal

Nu este alb, dar se folosește mult la rochiile de mireasă cu aer vintage. Este un roz amestecat cu bej și alb, foarte suav. Una dintre cele mai bune opțiuni pentru o rochie de mireasă purtată de o femeie cu tenul foarte deschis.
Rochii de mireasă eMAG oferte

Așadar, după cum ai văzut, nu fiecărei femei i se potrivește aceeași nuanță de alb, iar unelor nu li se potrivește deloc albul. Decizia alegerii unui anumit model de rochie mai degrabă decât altul trebuie să treacă, iată, și prin acest filtru. De parcă nu aveam destule bătăi de cap până acum.

Totuși, din fericire, ofertele de pe piață sunt atât de multe și modelele de rochii de mireasă disponibile atât de variate, încât orice decizie ai lua, cu siguranță se va găsi modelul cel mai potrivit și pentru tine. Totul pentru ca ziua cea mare să fie cu adevărat cea mai importantă și cea mai frumoasă zi din viața ta! „Da, vreau!”.

Comentarii

comentarii