Acasă Eveniment Cultivator de cannabis, descoperit la Arad. 6 kilograme de masă vegetală, recoltată...

Cultivator de cannabis, descoperit la Arad. 6 kilograme de masă vegetală, recoltată pentru a fi comercializată

DISTRIBUIȚI

O cultură outdoor de cannabis a fost descoperită la domiciliul unui bărbat din Arad, care avea intenţia de a comercializa drogurile. 6 kilograme de masă vegetală a fost recoltată din plantele din cultură, iar bărbatul a fost arestat. 

”La data de 9 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au desfăşurat o acţiune în municipiul Arad, pentru combaterea traficului de droguri de risc. Din cercetări a reieşit că, în perioada mai – octombrie 2023, un bărbat, de 47 de ani, ar fi iniţiat o cultură outdoor de canabis, la domiciliul său, cu intenţia de a comercializa drogurile obţinute, în judeţul Arad”, a transmis, marţi, IPJ Arad.

Sursa citată a precizat că, în urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 6 kilograme de masă vegetală de canabis compusă din 3,8 kilograme de muguri de cannabis păstraţi în 15 borcane, resturi vegetale şi frunze puse la uscat în cutii din plastic, o cantitate de cristal, 3 grindere, un telefon mobil, 1.600 de euro, 310 dolari şi 700 de lei.

”La aceeaşi dată, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, iar în urma prezentării acestuia magistraţilor Tribunalului Arad a fost dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri de risc”, a mai transmis sursa citată.

 

 

Comentarii

comentarii