Acasă Eveniment Cultivator și traficant de cannabis, reținut de procurorii DIICOT Timișoara

Cultivator și traficant de cannabis, reținut de procurorii DIICOT Timișoara

514
DISTRIBUIȚI

La data de 16.06.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada 2018 – 2021, inculpatul a procurat şi comercializat droguri de risc, către consumatori de astfel de substanţe, de pe raza judeţului Timiş.

La data de 16.06.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Timişoara au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia au fost ridicate aproximativ 100 grame fragmente vegetale susceptible a fi cannabis, 16 plante de cannabis în ghivece, în diferite stadii de dezvoltare, suma de suma de 5.800 de lei, două dispozitive de mărunţire, un cântar electronic şi un cort de culoare neagră prevăzut cu instalaţie de creştere a plantelor de cannabis indoor.

La data de 17.06.2021, Tribunalului Timiş a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” şi al poliţiştilor de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Făget.

Comentarii

comentarii