Acasă Actualitate Cum am ajuns să trăim în Era Comenzilor, inclusiv de mutări mobilă

Cum am ajuns să trăim în Era Comenzilor, inclusiv de mutări mobilă

686
DISTRIBUIȚI
Furniture delivery service concept

Acum mulți ani, când comandam o pizza o comandam doar la evenimente și doar de câteva ori pe an. Astăzi tindem să comandăm mâncare oricând, și nu numai mâncare – ne comandăm până și mobila de bucătărie și comandăm inclusiv meseriași în mutări mobilă care să ne ajute să o aducem acasă.

Comandăm inclusiv servicii de mutări mobilă

O realitate este că a cam apus până și epoca mutării cu ajutorul prietenilor sau a rudelor în timp ce vecinii se uită curioși de la fereastră. Când este chemată o firmă specializată în mutările de mobilă, vecinii aproape că nu mai au timp să realizeze ce se întâmplă în blocul lor sau pe strada lor, fiindcă paturile, dulapurile, șifonierele, canapelele, fotoliile, electrocasnicele, obiectele personale puse în cutii sunt atât de rapid și silențios demontate, dezasamblate, împachetate, ambalate, cărate până la mașină și duse în celălalt loc încât reacția celor din jur este minimă.

În același timp, noii vecini vor vedea ca un iureș cum noul locatar se instalează în noul apartament ori noua casă fără să transpire sau să gâfâie, încojurat de o mică armată de oameni care face toată munca de parcă asta face în fiecare zi – dar chiar asta fac acești tineri vânjoși și îndemânatici zi de zi: mutări de mobilă pentru clienți!

Iată motivele pentru care cetățenii au ajuns să apeleze la specialiștii în transport și la autovehiculele lor pentru a rezolva diverse treburi și a obține ceea ce își doresc. Merită! Merită toți banii până la ultimul leu (deși sunt puțini, dacă stăm să ne gândim la raportul calitate-preț) ca să scape oricine de ditamai planificarea și de nivelul ridicat de stres. Oricine poate scăpa de riscul de deteriorare a mobilei sale, care este foarte mare în cazul în care respectiva persoană încearcă să rezolve mutarea prin forțe proprii.

București, orașul comenzilor pe bandă rulantă

Bucureștiul este efectiv înțesat de angajați care transportă bunurile clienților sau comandate de clienți. Printre acești angajați se regăsesc și livratori de mâncare, îmbrăcăminte, încălțăminte și cosmetice, dar și livratori de piese de mobilier comandate de la magazinele DIY.

Firmele de mutări mobilă București nu pot livra mâncare, firește, dar cert este că putem apela la ele dacă dorim să cumpărăm mobilier de undeva și nu este asigurat transportul la domiciliu sau nu ne convine tariful perceput de magazin pentru asta. De fapt, ne poate duce mobila cumpărată chiar în afara Bucureștiului, costul pe kilometru fiind altfel calculat, mai avantajos pentru clienți.

Probabil că nu toate companiile axate pe mutări de mobilă pot face asta, însă cu siguranță SprintMove Company alocă echipe de lucru pentru astfel de mici, dar importante misiuni. Decât un curier de la magazin care refuză să urce etajele cu mobila ta nou cumpărată, mai bine o echipă profesionistă alcătuită din inși vânjoși care să ducă totul în camera sau camerele cu pricina, o echipă de meșteri tâmplari care să asambleze mobila scandinavă cu grijă, pricepere și fix după instrucțiunile de montaj, fără să lase pic de mizerie în urmă.

Important este ca aceste comenzi să ne ajute cu adevărat, pentru a avea parte de schimbări mai ușoare în viață, fie când ne mutăm, fie când renovăm sau pur și simplu nu dorim să mergem la cumpărături, ci dorim să vină cumpărăturile la noi.

Comentarii

comentarii