Acasă Economic Cum funcționează piața internă a UE? Conferința Mediul economic- obstacole și oportunități...

Cum funcționează piața internă a UE? Conferința Mediul economic- obstacole și oportunități are loc la Timișoara

DISTRIBUIȚI

În calitate de europarlamentar și vicepreședinte al Comisiei pentru piața internă și protecția consumatorului din Parlamentul European, eurodeputata Maria Grapini va organiza o conferință care va prezenta informații utile cu privire la rolul funcționării pieței interne a Uniunii Europene.

Evenimentul va avea loc în data de 18 iulie 2022, ora 17:00, la Hotel Timișoara.

Conferința cu tema „Mediul economic- obstacole și oportunități” va avea ca invitați specialiști care vă vor aduce informații reale și concludente, atât la nivel național cat și la nivel european.

În cadrul manifestării, analistul și consultantul politic Sarmiza Andronic va prezenta, alături de Grapini, un studiu referitor la funcționarea pieței interne și posibilitățile de îmbunătățire, din perspectiva României.

Florica Chiriță, președinta Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, ne va informa cum poate instituția pe care o conduce să ajute la funcționarea pieței interne.

Prof.univ.dr. Nicolae Ţăran, cunoscutul analist economic, va comenta rezultatele studiului realizat. Lect. univ. Doina Pârcălabu, secretar de stat în cadrul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, va vorbi de cât de importantă este crearea unei strategii demografice pentru UE și România.

Speaker va fi și avocata Luminița Țundrea cu lucrarea ”Bariere juridice în mediul economic românesc”.

În cadrul conferinței, va avea loc și o rundă de dezbateri, în care veți putea pune întrebări la care veți primi răspunsurile cele mai pertinente de la cei invitați. Vă aștept să fiți informați corect – este mesajul europarlamentarei Maria Grapini, vicepreședinte al Comisiei pentru piața internă și protecția consumatorului și vicepreședinte al Intergrupului pentru IMM-uri din Parlamentul European.

 

Comentarii

comentarii