Acasă Actualitate Cum poate fi privită Timișoara de la Novi Sad, timp de 4...

Cum poate fi privită Timișoara de la Novi Sad, timp de 4 zile?

DISTRIBUIȚI

Entuziasm și curiozitate la Novi Sad

„Virtual exhibition Spotlight Heritage Timișoara in Novi Sad – Виртуелна изложба Међународно дигитално културно наслеђе Темишвара Spotlight Heritage Timișoara” este o expoziție digitală a orașului Timișoara, ca parte a interacțiunii Novi Sad 2022 – Capitală Europeană a Culturii.

Astfel, în cadrul expoziției participanții sunt invitați să învețe despre cultura și patrimoniul orașului care va prelua în 2023, rolul de Capitală Europeană a Culturii.

Începând de miercuri, timp de patru zile, participanții pot interacționa cu aplicații de realitate augmentată și virtuală, care prezintă repere ale Timișoarei, se pot plimba pe străzile orașului și pot vizita cele mai cunoscute monumente ale acestuia, chiar din incinta Facultății de Științe Tehnice a Universității din Novi Sad, Serbia.

Expoziția are loc în limba engleză și sârbă și este organizată de Universitatea Politehnica Timișoara, Facultatea de Științe Tehnice – Universitatea din Novi Sad și Muzeul National al Banatului.

Detalii: http://www.ftn.uns.ac.rs/…/virtuelna-izlozba–spotlight…  https://spotlight-timisoara.eu/…/exhibition-spotlight…/

Comentarii

comentarii