Acasă Actualitate Cum puteți sprijini persoanele în vârstă, bolnave și singure din Timiș? Iată...

Cum puteți sprijini persoanele în vârstă, bolnave și singure din Timiș? Iată procedura simplă!

DISTRIBUIȚI

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația „Speranță pentru Voi” Timișoara și vei veni în sprijinul direct al persoanelor bolnave, în vârstă, singure din județul Timiș și care nu au niciun sprijin.

Iată care este procedura simplă! Anual, fiecare angajat poate dărui 3,5% din impozitul datorat statului către o cauză socială. Depinde de tine  ce se întâmplă cu 3,5% din impozitul pe venit!

Implică-te în proiectul destinat persoanelor în vârstă fără familie.

Acesta este un mecanism simplu și la îndemâna oricui dorește să ajute prin câțiva pași simpli.

Dacă nu redirecționezi tu cei 3,5% din impozitul pe venit acest procent va fi automat gestionat de către stat.

Nu lăsa pe altcineva să decidă pentru tine descarcă și completează formularul – îndeamnă Fundația „Speranță pentru Voi” Timișoara

Detalii aici: https://sperantapentruvoi.ro/redirectioneaza-35-din-impozitul-pe-venit-catre-fundatia-speranta-pentru-voi/

Fundația „Speranță pentru Voi” Tiimișoara este persoana juridică română, fără scop lucrativ, apolitică non-guvernamentală și non-profit, înființată în temeiul ordonanței guvernului nr.26/2000.

Fundația are drept scop principal sprijinirea persoanelor în vârstă, bolnave sau din familii cu venituri mici; atragerea de fonduri pentru construcția, dotarea și administrarea căminului de bătrâni „Fecioara Maria” din Giroc Timiș.

Pentru realizarea acestui scop , fundația va desfășura următoarele activități:

1.Atragerea și utilizarea, în condiții legale, de surse de finanțare, resurse și bunuri economice, sub forma de donații, contribuții, sponsorizări și în orice alte forme legale, în vederea realizării scopului fundației.

2.Asigurarea finanțării din fondurile proprii a obiectivelor de investiții necesare desfășurării activității fundației, dezvoltarea și modernizarea bazei materiale a căminului pentru bătrâni.

Donații se pot face și prin transfer bancar.

Transfer bancar, prin intermediul conturilor fundației noastre deschise la FIRSTBANK Sucursala Mărășești Timișoara Cont RO07PIRB3701729417001000

 

 

Comentarii

comentarii