Acasă Politica Cum să te faci de râs în Parlament. Discursul unui deputat PMP,...

Cum să te faci de râs în Parlament. Discursul unui deputat PMP, doctorand al Universității Banatului din Timișoara – VIDEO

554
DISTRIBUIȚI

cum sa te faci de ras in parlament discursul unui deputat pmp o insiruire de gafe si balbaieli cu un final epic video 231892Deputatul PMP Adrian Mihăiță Todoran a dorit să susțină un discurs în Parlament despre ”interesele producătorilor români, care se aplică cu prioritate”. Doar a vrut, căci rezultatul a fost o succesiune de gafe și bâlbâieli.

Deputatul a vorbit despre ”cele patru principii definitorii ale proiectului european”, dar a enumerat doar trei, a vrut să discute despre Legea ”51% produse românești în magazine”, dar nu a fost în stare nici să o denumească, s-a referit la nerespectarea ”libertății produselor”, orice ar fi însemnat aceasta, și a inventat termenul ”adopteze”. Finalul a fost pe măsură.
De precizat este că Todoran a studiat economia la Universitatea de Nord din Baia Mare și managementul informațiilor la Universitatea Româno-Americană, este doctorand al Universității Banatului din Timișoara, iar acum este deputat de Maramureș și membru în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci.

În CV său de pe pagina web a Camerei Deputaților Adrian-Mihăiţă TODORAN mite cu nerușinare, spunând că din 2011 și până în prezent efectuează studii de doctorat la Universitatea Banatului Timișoara, specializarea Managementul turismului. Universitatea Banatului Timișoara a fost însă desființată de Ministerul Educației încă din anul 2001. 

Comentarii

comentarii