Acasă Politica Cum vrea Titu Bojin să înfrângă PNL-ul și să câștige pentru a...

Cum vrea Titu Bojin să înfrângă PNL-ul și să câștige pentru a doua oară fotoliul de președinte al CJ Timiș?

1472
DISTRIBUIȚI

Fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, directorul tehnic al Administrației Bazinale de Ape Banat, vrea să fie vârful de lance al formațiunilor de centru-stânga, să primească sprijin politic pentru a putea fi înfrânt PNL-ul și, astfel, Bojin să câștige pentru a doua oară fotoliul de președinte al CJT, în septembrie 2020.

Iată explicația ”viitorului președinte al CJT”, așa cum îi place lui Bojin să își spună:

”Dragi prieteni, așa cum am anunțat, sunt decis să îmi asum candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș la viitoarele alegeri locale.

În acest sens, am purtat discuții, zilele acestea, cu reprezentanții formațiunilor de centru-stânga în ideea construirii unei alianțe electorale capabile să intre în competiție cu PNL.

Din punctul meu de vedere a sosit momentul ca PSD, Pro România, ALDE, UNPR, dar și alte formațiuni politice să dialogheze deschis și transparent pentru a oferi cetățenilor o alternativă la actuala guvernare.

Consider că experiența pe care o am în administrație și management de mai bine de două decenii, la care se adaugă proiectele majore finalizate atât la ABA Banat, dar și în mandatul trecut de președinte al CJT sunt argumente pentru o nouă candidatură.

Am luat această decizie în urma propunerilor venite din partea unor primari, consilieri județeni și locali, dar și din zona exponenților electoratului de stânga din județ.

Vă mulțumesc și dumneavoastră celor care îmi transmiteți mesaje de sprijin, idei, propuneri. Vă promit că niciodată nu voi abandona social-democrația, singura doctrină care vine în sprijinul tuturor cetățenilor și nu doar a unor privilegiați ai vieții”.

Comentarii

comentarii