Acasă Cultura Cumperi un bilet, iar al doilea e gratis, pentru a redescoperi comunicarea...

Cumperi un bilet, iar al doilea e gratis, pentru a redescoperi comunicarea dintre oameni la Teatrului Național Timișoara

396
DISTRIBUIȚI

În  luna decembrie, Teatrul Național din Timișoara continuă campania Amândoi.  Astfel, pornind de la doi și continuând cu orice multiplu de doi, invită publicul să redescoperim împreună,  la spectacolele Naționalului timișorean, comunicarea dintre oameni, comunicare atât de greu încercată în societatea de azi.

Teatrul oferă pentru un bilet cumpărat al doilea loc gratuit, în cadrul campaniei Amândoi. 

Și prin această campanie, spectatorii vor avea ocazia să afle duminică, 1 decembrie, de la ora 19,00, în Sala Mare a Teatrului Național din Timișoara, care mai este locul, rolul, ce putere mai au sentimentele într-o lume ce pare condusă de orice altceva. 

Astfel, în spatele râsului homeric al inconfundabilei comedii a lui Teodor Mazilu, “Proștii sub clar de lună”, publicul va putea să constate cât de ‘Gogu’, de ‘Ortansa’, de ‘Emilian’ sau de ‘Clementina’ sunt mare parte din personajele care populează mass-media zilei de azi -explică Geta Petrovici, PR TNT. 

Spectacolul, semnat de regizorul Ion-Ardeal Ieremia, provoacă întâlnirea cu unii dintre cei mai îndrăgiți actori ai Timișoarei: Ion Rizea, Claudia Ieremia, Matei Chioariu, Cristina König, Raul Baștean, Ana Maria Cojocaru, Romeo Ioan, Alina Spiridon / Mădălina Toderaș, Flavius Retea și Ștefan Roman. 

Elevii și studenții beneficiază de 75% reducere din prețul integral al unui bilet, iar pensionarii și grupurile de peste 15 persoane au un discount de 50%. Fotografii: Adrian Pîclișan / TNTm.

Comentarii

comentarii