Acasă Sport Cupa Kolping Banat 2018 la fotbal -100 ani de la Marea Unire

Cupa Kolping Banat 2018 la fotbal -100 ani de la Marea Unire

852
DISTRIBUIȚI

Cupa Kolping Banat la fotbal, ediția a XII, a avut loc în 2 iunie 2018, pe terenul de sport al comunei Liebling, Timiș. Campionatul a avut trei secţiuni:

Adulţi, participant tineri (începând cu clasaa IX-a).

Juniori I, participant copiii până la clasa a VIII-a inclusiv.

Juniori II, participant copiii până la clasa a VI-a inclusiv.

Sub un cer cu o perdea de nori, fără soare care samoleseascaparticipantii, organizațiile Uivar (2 echipe), Sinandrei (2 echipe) și Liebling (4 echipe) s-au luptat pentru a obține cupele puse în joc. În deschidere părintele Dragoș Vasile a spus o rugăciune pentru echipele aliniate la start. Apoi arbitrii voluntari au dat startul la meciuri. Evenimentul a fost sub observația medicului și președintelui organizației locale de fotbal, care a făcut pregătiri pentru un teren impecabil.

Primăria locală și Școală Liebling au fost parteneri în această activitate, dedicand ediție aniversării Marii Uniri, la anul 100.

Cel mai implicat în derularea evenimentului a fost președintele laic al F.K. Liebling, Vasian Petru. După desfășurarea meciurilor conform planificării, s-au desemnat câștigătorii, fiind felicitate și invitați și la următoarele ediții.

Juniori ÎI: locul I: Uivar; locul ÎI: F.K.Liebling; locul III: Sc.Liebling

Juniori I: locul I: Atletico Liebling; locul ÎI: Sc. Liebling; locul III: Uivar; IV Sinandrei

Tineri: locul I: Sinandrei; locul ÎI: A Liebling; locul III: Sf. Anton Liebling

Învingătorii au fostrecompensaţi cu cupe, medalii, din partea O.N.G.Kolping Banat.

Felicitări tuturor și mult succes în activitățile viitoare, pentru că mulți copii sunt talentați și merită o șansă, la mișcare, compeție,  le-a transmis directoril Școlii Liebling, prof. Nicoleta Marghitaș, membru active în asociație.

 

 

Comentarii

comentarii