Acasă Sport Cupa Mașloc la automobilism

Cupa Mașloc la automobilism

1515
DISTRIBUIȚI

La finalul acestei săptămâni, pasionații de automobilism din județul Timiș și nu doar ei sunt așteptați la Cupa Mașloc – un eveniment sportiv organizat de „Clubul Sportiv Daniela Zaharie” din Timișoara, cu sprijinul Primăriei Mașloc. Sâmbătă, 28 octombrie 2017, pasionații de motoare turate sunt așteptați în comuna timișeană Mașloc, localitate situată la 36 de kilometri de Timișoara, pentru a lua parte la un eveniment sportiv organizat de clubul timișorean ”C. S. Daniela Zaharie”.

Evenimentul va cuprinde două secțiuni dedicate iubitorilor de automobilism, una de orientare și una de circuit viteză. Organizatorii anunță că cei interesați să participe din postura de piloți la această competiție, nu vor achita nici o taxă de participare, doritorii putând să se înscrie prin email la adresa SportMastersYear2012@gmail.com. Formularul de înscriere trebuie expediat pe adresa de email până în data de 26 octombrie 2017 ora 18:00.

Programul competiției de sâmbătă, arată astfel: – ora 9:00 – termenul limită de prezentare a echipajelor care participă la secţiune Orientare. Comuna Maşloc, DS 9 în faţa Unităţii de Pompieri; – ora 9:15 – şedinţa tehnică pentru orientare; – ora 9:31 – primul start în proba de orientare; – ora 11:00 – termenul limită de prezentare e echipajelor înscrise la secţiunea circuit viteză. Comuna Maşloc, DS 9 în faţa Unităţii de Pompieri; – ora 11:30 – şedinţa tehnică pentru circuit-viteză; – ora 12:00 – primul start PS1; – ora 17:30 – festivitatea de premiere. Cupa Mașloc are și un eveniment dedicat pe rețeaua de socializare Facebook și poate fi găsit AICI.

Comentarii

comentarii