Acasă Sport Cupa României a ajuns la Reşiţa

Cupa României a ajuns la Reşiţa

357
DISTRIBUIȚI

Jucătorii UCMR au ajuns cu trofeul acasă
Sala Polivalentă din Reşiţa a fost locul unde, luni, jucătorii de la UCM Reşiţa au prezentat fanilor primul trofeu naţional din istoria clubului câştigat de către alb-albaştrii. Căpitanul Adrian Tucanu a intrat în Sală cu Cupa României în mână, alături de ceilalţi jucători şi staff-ul tehnic, fiind premiaţi de către Consiliul Judeţean Caraş-Severin, prin Direcţia pentru Sport. Cei doi portari, Cristian Ionescu şi Cristian Antonaru, au fost aplaudaţi la scenă deschisă şi au fost asaltaţi de fani pentru fotografii. Antrenorul Gligore Czarii a ţinut să-i mulţumească şi lui Aihan Omer, care, spune el, şi-a adus contribuţia la această performanţă. „Stilul de joc nu s-a schimbat prea mult şi de aceea cred că şi Aihan Omer are meritul său la realizarea acestei performanţe”. Prezent în sală, boss-ul UCM, Adrian Chebuţiu, a anunţat că primele jucătorilor au fost deblocate, deşi la demiterea lui Aihan Omer de la cârma echipei anunţase şi că taie toate primele. „În minutul 50 al finalei am luat decizia să le dau prima pentru Cupă. Chiar dacă ar fi pierdut partida, şi-ar fi luat prima, pentru felul în care au jucat”, spune Chebuţiu.
UCM Reşiţa a învins cu 30-29 pe HCM Constanţa în finala Cupei României, câştigând unicul său trofeu din acest sezon, după ce a scris istorie în Europa, fiind singura echipă care a câştigat de trei ori consecutiv Challenge Cup.

Cristian Antonaru, eroul care aduce la UCM Reşiţa prima cupă românească

După ce a scris istorie câştigând trei Cupe Challenge, UCM Reşiţa a câştigat în premieră Cupa României la handbal masculin.
Terminată la egalitate, 26-26, după cele 60 de minute regulamentare de joc, finala din acest an a Cupei României la Handbal masculin a adus prima cupă românească în Banat , UCM Reşiţa trecând cu 30-29 de HCM Constanţa, eterna rivală a bănăţenilor, dar numai după loviturile de departajare. Vali Ghionea, de la câştigători, şi Toma şi Buricea au fost ratangiii loviturilor de la şapte metri, portarul Cristian Antonaru, după o paradă excelentă în timpul partidei, reuşind să apere două lovituri de la 7 m şi să aducă la Reşiţa singurul trofeu din acest sezon.
„Este ceea ce ne-am dorit, să aducem un trofeu în Banat. Confruntarea cu HCM Constanţa a fost una extrem de aprigă, având de luptat cu o echipă europeană, de altfel ambele echipe şi-au demonstrat valoarea şi au arătat că îşi merită locul în handbalul european”, a spus Sergiu Taban, ofiţerul de presă al clubului.

Comentarii

comentarii