Acasă Actualitate Curs de design interior – un program universitar adaptat pentru instruirea în...

Curs de design interior – un program universitar adaptat pentru instruirea în mediul online de la nivel zero

DISTRIBUIȚI

Cei care activează în domeniul designului de interior pot participa la un curs acreditat, organizat în colaborare de profesioniști din Republica Moldova. 

Acest curs este un program universitar adaptat pentru instruirea în mediul online de la nivel zero. Include predarea bazei teoretice a decorării și designului interior, precum și proiectare 2D.
Cursul include ore teoretice, ore practice, workshop-uri și ore de master class de la designeri și arhitecți profesioniști. 

Studenții vor parcurge un program complex de pregătire în domeniul decorării și designului interior. Vor obține cunoștințe teoretice și abilități practice. Vor fi capabili să elaboreze de sine stătător un adevărat proiect de amenajare interioară pentru portofoliul personal. 

Cursul este predat de Tatiana Scutaru, designer de interior, fondatoare a studioului de design My Design TS. Este lector universitar la Universitatea Liberă Internațională din Moldova, Facultatea Informatică Inginerie și Design, Catedra Design și deține titlul de Master în Arte și Design. 

Cursul online Design Interior este un program universitar adaptat pentru predarea de la zero și include ore teoretice, workshopuri, predarea softurilor de proiectare, webinare de la profesioniști în domeniu. Înscrierile se pot face aici: https://dasdesignschool.md/

Comentarii

comentarii