Acasă Actualitate Cursuri tip hibrid și USAMVB Timișoara

Cursuri tip hibrid și USAMVB Timișoara

351
DISTRIBUIȚI

În urma hotărârii Consiliului de Administrație și a Senatului, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului ”Regele Mihai I al României” din Timișoara a decis că în semestrul al II-lea al anului universitar 2020-2021, care debutează începând cu data de 1 martie 2021, activitatea didactică se va desfășura în sistem hibrid.

Astfel, activitate didactică va fi susținută online pentru activitate didactică de predare (curs) și seminarii pentru toate programele de licență și pentru întreaga activitate la toate programele de master.

Activitate didactică susținută față în față astfel: săptămâna 1-7 pentru activitatea aplicativă de tip laboratoare și lucrări practice ale studenților din anul I și anii terminali pentru toate specializările programelor de licență, inclusiv anul IV al Facultății de Medicină Veterinară.

Săptămâna 8-14 pentru activitatea aplicativă de tip laboratoare și lucrări practice a studenților din anii intermediari pentru toate specializările programelor de licență.

Săptămâna 1-14 pentru activitatea aplicativă de tip laboratoare și lucrări practice a studenților la toate programele de licență în Limba Engleză și Limba Franceză.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii