Acasă Actualitate Cursurile din toate unitățile de învățământ din Timiș continuă în sistemul faţă...

Cursurile din toate unitățile de învățământ din Timiș continuă în sistemul faţă în faţă, până vineri

352
DISTRIBUIȚI

Cursurile vor continua în sistemul faţă în faţă, cu toate că rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depăşit în unele localităţi limita de 6 la mie, vineri urmând să se decidă noile scenarii privind sistemul de predare, a declarat marţi, pentru AGERPRES, adjunctul Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Cosmin Hogea.

El a precizat că doar carantinarea localităţii poate atrage modificări în sistemul de predare, chiar şi în cursul săptămânii.

“Vineri se va stabili scenariul în care va funcţiona unitatea de învăţământ pe săptămâna care urmează. O modificare a ratei de infectare nu va schimba scenariul în cursul săptămânii. Dacă apare o carantinare pe localitate, atunci doar se va suspenda, chiar şi în cursul săptămânii, modul de funcţionare a unităţii de învăţământ”, a spus Cosmin Hogea.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat, marţi, o dublare a numărului minorilor confirmaţi cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore, de la 42 la 89 de persoane. Trei minori sunt internaţi, dar nu este niciunul în ATI.

Reprezentanţii DSP nu au precizat câţi dintre minori sunt elevi.

În judeţ sunt trei localităţi care depăşesc rata de infectare de 6 la mia de locuitori, respectiv Moraviţa (6,87) Bucovăţ (6,37) şi (6,04).

Comentarii

comentarii