Acas─â Monden/Lifestyle Daca esti din Timisoara, Dan Fintescu te provoaca sa intri in joc

Daca esti din Timisoara, Dan Fintescu te provoaca sa intri in joc

960
DISTRIBUIȚI

“Cine stie... castiga!”Timisoreni, “Cine stie… castiga!” si se vede la Prima TV!

Esti locuitor al orasului Timisoara si te-ai inscris la emisiunea “Cine stie… castiga!”? Daca da, atunci stai acasa, pentru ca sambata, 27 februarie, Dan Fintescu vine in orasul tau.
Pregateste-ti obiectele pe care vrei sa le schimbi si asteapta sa-ti bata la usa.
Daca ii raspunzi corect la cateva intrebari de cultura generala, vei fi fericitul posesor al unor obiecte electronice si electrocasnice de ultima generatie.
Daca totusi trebuie sa iesi din casa, atunci fii cu ochii-n patru si daca-l intalnesti pe Dan pe strada, intra in joc. Raspunde-i corect la doua intrebari si te va premia.
V-ati saturat de vechiul televizor? Nu v-ati dori un laptop in locul calculatorului? Masina de spalat face prea mult zgomot? Atunci este timpul pentru schimbare. “Cine stie… castiga!”, este emisiunea-concurs in care cultura generala va poate ajuta sa va reutilati locuinta.
Daca Dan Fintescu va bate la usa, nu ezitati, invitati-l in casa! Intrati in joc, raspundeti corect la cateva intrebari si va puteti utila casa cu aparatura electrica si electrocasnica de ultima generatie. In plus, familia, rudele, prietenii sau vecinii veniti in vizita va pot ajuta.
In fiecare editie a emisiunii, Dan Fintescu va povoaca sa participati la concurs. Daca decideti sa intrati in joc, atunci trebuie sa urmati cativa pasi. 
In primul rand, concurentii trebuie sa aleaga obiectele pe care vor sa le schimbe, apoi sa raspunda corect la intrebarile lui Dan.
Prima proba contine trei intrebari de cultura generala. Daca participantii dau doua raspunsuri corecte, castiga. In caz contrar, ei pierd obiectul pe care l-au pus in joc, dar au posibilitatea sa mearga mai departe.
La runda a doua, concurentii trebuie sa raspunda corect la patru intrebari din cinci. Ei au la dispozitie si o varianta ajutatoare, un minut in care pot cauta raspunsul pe internet, pot suna un prieten sau pot intreba vecinii. 
Asadar, daca vreti sa va reutilati casa cu aparatura de ultima generatie  sau sa castigati ad-hoc un premiu, raspundeti corect la intrebarile de cultura generala, pentru ca, “Cine stie… castiga!”, din 15 februarie, in fiecare seara de luni si marti, de la ora 19:30, la Prima TV.

Comentarii

comentarii