Acasă Economic Dacia Duster în joc la „Operaţiunea Porţi Deschise”

Dacia Duster în joc la „Operaţiunea Porţi Deschise”

495
DISTRIBUIȚI

Dacia DusterDacia Duster va sosi în toată reţeaua comercială Dacia odată cu Operaţiunea Porţi Deschise, care are loc în perioada 15 – 18 aprilie. 4 vehicule Dacia Duster pot fi câştigate la „Jocul cheii" şi încă unul este pus în joc la tombolă.
Vizitatorii showroom-ului Auto Europa din Timişoara pot descoperi şi testa gratuit de joi, în premieră, cel mai nou model lansat de Dacia, Duster.
Timp de patru zile, clienţ ii pot participa la „Jocul cheii" sau la o tombolă în urma cărora pot fi câştigate 5 vehicule Dacia Duster 1.6 16V 4×2, culoare bleu navy. Pentru „Jocul cheii" au fost distribuite 500.000 de pliante care conţin câte o cheie. Pentru a deveni posesorul fericit al unuia dintre cele 4 Dacia Duster la „Jocul Cheii", participantul trebuie sa încerce cheia în vehiculul Duster expus în show-room. Cheia care porneşte motorul Duster este cheia câştigătoare.
În cazul în care participantul nu a avut succes la „Jocul cheii", acesta mai are o şansă, la tombolă, în urma căreia poate câştiga tot un vehicul Dacia Duster 1. 6 16 V 4×2. Acesta trebuie doar să completeze talonul ataşat pliantului cu cheie şi să-l introducă în urnă. Participarea la concursul „Jocul cheii" şi la tombolă este posibilă doar în perioada 15 – 18 aprilie, între orele 9:00 – 19:00.

Comentarii

comentarii