Acasă Actualitate Drama Mihaelei din Timișoara nu se mai sfârșește, nici de Crăciun

Drama Mihaelei din Timișoara nu se mai sfârșește, nici de Crăciun

1444
DISTRIBUIȚI

Acum, în preajma Crăciunului, Mihaela – tânăra mamă din Timișoara cu șapte copii minori, dintre care doi cu handicap – are nevoie încă o dată de ajutorul nostru.

Femeia trebuie să lupte singură cu greutățile vieții de neînvins, de aceea îi roagă pe oamenii cu posibilități să îi vină îi ajutor cu orice, pentru a putea le pune pe masă copiilor mâncarea cea de toate zilele, acum de Crăciun și Anul Nou.

Situația este cu atât mai grea, cu cât pandemia COVID19, le-a îngreunat viața. Amintim că Mihaela nu are un serviciu, este însoțitoarea propriului ei copil cu dizabilități. Situația familiei este foarte grea. Singurele venituri sunt alocațiile copiilor și ajutorul de handicap.

”Îi rog pe oamenii care pot oferi ceva și au inimă bună să mă ajute cu alimente cu ce vor și pot, acum de Crăciun, care le pune Dumnezeu, să mă ajute. Îi rog din suflet, că tare viață grea am, mi-e frică de Covid19 și nu mai știu ce să fac, de aceea am apelat la ziar. Rog din suflet oamenii buni care pot să mă ajute să mă contacteze la acest telefon 0785.988.935, Timișoara. Vă mulțumesc din suflet și Dumnezeu să vă aibă în pază!”, este mesajul Mihaelei.

Pentru ca drama să fie și mai mare, soțul femeii s-a îmbolnăvit grav, după ce și-a pierdut serviciul, în urmă cu 11 ani, și medicii, oricât s-au străduit, nu au reușit să îl vindece. Așa că și el a devenit persoană cu handicap și trebuie să aibă grijă și de el.

Comentarii

comentarii