Acasă Actualitate Dan Negru a prezentat ruina de la Solventul Timișoara pe Facebook –...

Dan Negru a prezentat ruina de la Solventul Timișoara pe Facebook – Video

DISTRIBUIȚI

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a avut o reacție cu totul neașteptată pe o rețea de socializare. A făcut un comentariu în care spune exact ce simte față de ceea ce a văzut.

Pe o rețea de socializare, binecunoscutul prezentator de televiziune Dan Negru a postat o imagine și o înregistrare video cu starea deplorabilă în care se află un combinat petrochimic din România.

Fără nicio reținere, scârbit de clădirea în ruine peste care a dat, prezentatorul de la Antena 1 a „tras” o înjurătură în mediul online.

„#tuvăngură ???”, a menționat Dan Negru în dreptul imaginii postate pe internet.

„Pe asta o știți? Primul combinat petrochimic. Fabrica Solventul, Timișoara. În 1869, câțiva industriași din Viena și din Budapesta au făcut aici prima fabrică de spirt și de solvenți. În 1998, adică acum câțiva ani, totul a fost transformat în moloz. Pe platforma asta industrială, zeci de ani au lucrat mii de angajați. Totul e praf.

Nu pentru că nu se mai caută produsele care se fabricau aici, ci pentru că așa a trebuit să fie. ia uite! Asta e tot ce a mai rămas. Moloz, o grămadă de moloz. Ironia sorții este că peste tot pe unde te uiți în jur vezi reclame. N-o să credeți la ce sunt reclamele. Sunt la fier vechi. Asta e tot ce a mai rămas din primul combinat petro-chimic”, explică Dan Negru în înregistrare.

#tuvăngură ???

Publicată de Dan Negru – Oficial pe Vineri, 26 Octombrie 2018

Comentarii

comentarii