Acasă Actualitate Dan Reșitnec, USR PLUS, părăsește Consiliul Local Timișoara pentru a gestiona agenda...

Dan Reșitnec, USR PLUS, părăsește Consiliul Local Timișoara pentru a gestiona agenda primarului Dominic Fritz

352
DISTRIBUIȚI

Dan Reșitnec, președinte al USR Timișoara, până acum consilier local al USR PLUS, a câștigat concursul organizat de primărie pentru ocuparea funcției de șef al Biroului Asistare Primar. Concret, de acum încolo, Reșitnec va părăsi Consiliul Local, pentru a coordona agenda primarului, a urmări proiectele strategice ale primarului și a reprezenta primăria în relație cu cetățeanul, autoritățile județene și centrale sau alte organizații și instituții, conform fișei postului.

Într-un comunicat de presă, noul șef de birou este prezentat astfel: „Dan Reșitnec are 34 de ani, a absolvit facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara și a urmat cursul de Management în administrația publică locală, organizat de Institutul Național de Administrație. A lucrat într-o companie IT din Timișoara ca manager de echipe și proiecte”. Acesta ar fi îndeplinit toate cerințele principale pentru acest post: studiile în administrație sau management, cunoașterea instrumentelor digitale de management de proiect și a limbilor engleză (avansat) și germană (mediu), experiență în conducerea de echipe și de proiecte.

“E nevoie ca mai mulți oameni care au activat în mediul privat sau în societatea civilă să-și asume intrarea în administrație, pentru că este o nevoie extraordinară de împrospătare a acesteia. Am decis că este momentul să fac o schimbare de carieră și să concurez pentru o poziție unde aptitudinile mele pot ajuta cel mai mult executivul Primăriei și modernizarea administrației și a orașului. Începând de săptămâna viitoare voi veni în Primărie pe o poziție asimilată șefului de cabinet al primarului și voi demisiona din Consiliul Local al Municipiului Timișoara. Acest pas înseamnă pentru mine o mare oportunitate, un loc unde pot pune umărul la schimbările pe care administrația Fritz le va aduce în oraș”, a declarat Dan Reșitnec.

Comentarii

comentarii