Acasă Monden/Lifestyle Dani Oțil a scris cel mai emoționant mesaj de ziua tatălui său,...

Dani Oțil a scris cel mai emoționant mesaj de ziua tatălui său, bănățean din Reșița. “Am ani de când vreau să îl bat”

5271
DISTRIBUIȚI

Dani Oțil a scris cel mai emoționant mesaj de ziua tatălui său, pe 24 august. De altfel, prezentatorul tv este născut în aceeași zi cu cel mai important bărbat din viața lui, motiv pentru care i-a făcut acestuia o surpriză.

Dani Oțil a scris cel mai emoționant mesaj de ziua tatălui său, pe contul de socializare. Prietenii virtuali ai acestuia i-au transmis că vorbele lui sunt extrem de frumoase și că le-au dat lacrimile de emoție.

Dani Oțil a scris cel mai emoționant mesaj, în ziua aniversării tatălui său

„De ani de zile tot vreau să îl bat pe tata! Eu și tata suntem născuti pe 24 august, amândoi. L-am sunat joi. Mi-a răspuns sigur pe el, ca în fiecare an, dandu-mi impresia ca nici nu stie de ce il sun. Tata a fost stanca toata viața. În realitate stiu ca avea un nod în gât. Așa a fost tot timpul: pietroi la vedere, statuie de zahar în interior. La filme plângea pe ascuns…parca își antrenase un singur ochi sa lacrimeze…ala dinspre geam, tot timpul.

Să revenim la bataie. Tata nu ne-a bătut niciodata, desi sunt sigur ca uneori avea motive serioase. Dar eu am ani de cand chiar vreau să îl bat…să îl bat la concursurile vieții. Las câteva challenge-uri aici…poate vă regasiți:

-tata la 37 de ani avea doi băieti care nu mai necesitau sters la fund…eu nu…deci…m-a batut (si nici nu mai pot recupera)

-tata nu a avut rate la banca…eu am 5 credite, din care unul în franci elvetieni…deci…m-a bătut

-tata e cu mama din facultate…OMG, WTF…sick people!

-tata și-a luat din primii bani costum de mire….eu…bautură

-tata nu o lasa pe mama în bucătarie singura, nu o lasa să toace/curețe…asta e doar treaba lui…

-tata la aproape 70 de ani…a pierdut mai putine nopti la petreceri decat am pierdut eu pana la 30….as spune că l-am bătut..dar scorul e în favoarea ficatului lui

-tata iîș viziteaza mama aproape saptamanal de cand sunt eu mic…eu la 6 luni…

-tata a fost multumit de aceeasi mașina din 81 până în 2004…eu…sunt la a 8-a

-În sfârșit…tata a fost profesor, director și bibliotecar…deci a stat intre carti, dar golanul iesea dintre carti din cand în cand si ca un fel de superman al satului: cosea, sapa, însămânța, tăia lemne, conducea tractor, facea capite, culegea, altoia, vedea de albine, zidea, zugravea, taia porcul, facea carnatii…eu…pe unele nici nu stiu unde să le caut pe net.

so…fara concluize…daca e cineva pe aici care ma vede la tv …ii par cool…si ar vrea fie ca mine… reconfigurati traseul…mai bine vreti să fiți ca TATA. La mulți ani!”,  a scris Dani Oțil pe contul de Facebook.

Comentarii

comentarii