Acasă Economic Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru blocul cinci din cadrul ansamblului...

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru blocul cinci din cadrul ansamblului Denya Forest din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a cincea faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apartamentelor, la fel ca și în fazele anterioare, se va ocupa Hitch&Mosher, agentul exclusiv al proiectului în România.

Cea de-a cincea etapă de dezvoltare a complexului rezidențial este reprezentată de un bloc cu regim de înălțime D+P+11E, cu 116 apartamente, cu finisaje de calitate superioară și sistem de încălzire în pardoseală. Blocul V Denya Forest va cuprinde apartamente cu 1.5, 2, 2.5 și 3 camere, precum și apartamente de tip penthouse, diverse ca și compartimentare și spațiu, pentru a se plia pe nevoile și posibilitățile diferite ale viitorilor locatari.

„O dată cu dezvoltarea celei de-a cincea faze din cadrul proiectului, ansamblul Denya Forest va cuprinde peste 560 de apartamente finalizate. Suntem mândri să fim parte din acest proiect și că putem construi viitoarele voastre locuințe în inima verde a Timisoarei, într-o locație privilegiată. Am pregătit oferte speciale, valabile în perioada de lansare a noii faze a proiectului”, a declarat Shlomi Mintzer, CEO Danya Cebus.

Pentru faza de lansare a proiectului, prețurile promoționale pornesc de la 1.461 Euro / metru pătrat util, preț cu TVA de 5% inclus. Denya Forest are cel mai bun raport preț – suprafață – calitate pentru apartamentele cu 2.5 camere, care oferă o extra-cameră inclusă în preț. Această cameră poate avea funcţionalităţi multiple, de la o cameră pentru copii sau o cameră de joacă, până la birou sau atelier pentru practicarea hobby-urilor.

„Ne bucură reacția rapidă și interesul arătat de potențialii clienți, fiind deja în etapa semnării primelor promisiuni de vânzare-cumpărare pentru blocul cu numărul cinci. Mai avem disponibile câteva tipologii de apartamente și în blocul patru, iar pentru clienții care doresc să facă o achiziție în scop investițional, și nu numai, am pregătit apartamente mobilate și utilate”, a declarat Mihaela Matei, consultant Hitch&Mosher, agent exclusiv Denya Forest.

Ansamblul rezidențial Denya Forest oferă toate avantajele locuirii în vecinătatea Pădurii Verzi, propunând un stil de viață activ iubitorilor de natură. Proiectul Adora Forest by Danya Cebus / Denya Forest Timișoara a fost demarat în anul 2013 și cuprinde, până în prezent, patru blocuri, dintre care primele trei sunt date în folosință și ocupate integral, iar cel de-al patrulea urmează să fie predat în toamna anului 2023, fiind vândut în proporție de peste 70%. Lucrările de edificare a blocului cinci au fost deja demarate, în prezent lucrându-se la turnarea plăcii peste nivelul subsolului. Termenul estimativ de predare este toamna anului 2024.

Cu o experiență de peste 70 de ani în domeniul construcțiilor, compania Danya Cebus a intrat puternic pe piața din România încă din 2007. Danya Cebus este o filială a Danya Cebus LTD, o companie de construcții cu sediul în Israel. Compania a finalizat cu succes și continuă să implementeze proiecte în Israel, Statele Unite și Europa (România și Polonia). Activitățile principale ale companiei sunt construcția și dezvoltarea de clădiri de birouri, proiecte rezidențiale, comerciale și militare. Danya Cebus face parte dintr-o generație nouă de companii de construcții, care combină cu succes tehnologia inovatoare cu experiența profesională.

Numele companiei se leagă de proiecte cu nume sonore pe piața imobiliară, dintre care amintim: proiectele de birouri și retail ale AFI Europe – AFI Palace Cotroceni, Ploiești, Brasov, AFI Park 1-5, Timpuri Noi – Vastint, proiectele rezidențiale, precum Adora Park, City Point, New Point, GVTown sau proiectele Evocasa – Viva, Armonia, Selecta, Optima, precum și baza militară din Deveselu. Compania este intr-o continuă dezvoltare, plănuind noi proiecte rezidențiale în Ilfov și împrejurimi: Denya Lake, Denya Pipera, Denya Corbeanca.

Comentarii

comentarii