Acasă Actualitate Dar din Dar de Crăciun, Acasă în Banat. Ziua 2: Berliște, Iam,...

Dar din Dar de Crăciun, Acasă în Banat. Ziua 2: Berliște, Iam, Milcoveni, Rusova Noua și Rusova Veche

DISTRIBUIȚI

Tinerii voluntari sufletiști de la Acasă în Banat au  ajuns acolo unde se termină țara, la capăt de drum, într-una din cele mai izolate comune din zona de vest  – Berliște și satele aparținătoare.

Dar din Dar de Crăciun – Ziua 2 – Berliște, Iam, Milcoveni, Rusova Noua și Rusova Veche.

Cu ajutorul lui Ionuț Sârbu de la Primăria Berliște, ei au pregătit 30 de pachete cu de toate, dar au fi putut avea încă pe atâtea și nu ar fi fost destule.

Chiar dacă a plouat toată ziua și drumurile erau inundate, ei nu s-au descurajat, ci au continuat de la drumul național și până la Iam, satul înconjurat de granița cu Serbia.

Tinerii au explicat:

“Am întâlnit multe, foarte multe lipsuri: a banilor, a lemnelor, a copiilor plecați în lumea largă și mai ales, lipsa sănătății. Dar am întâlnit și fețe senine, zâmbete, lacrimi de bucurie și de mulțumire.

Fotografiile făcute de colegul nostru Andrei Dragomir, surprind foarte bine unele momentele trăite de echipa noastră astăzi.

Mulțumim echipei Heraeus Timișoara pentru colecta de alimente care ne-a ajutat să pornim campania Dar din Dar de iarnă! Mulțumim tuturor donatorilor care au făcut donații în bani pentru a susține cheltuielile necesare! Mulțumim Banca Regională pentru alimente Timișoara care ne-a fost din nou alături cu produse.

Continuăm campania noastră și sperăm ca până la Crăciun să ajungem în total la cel puțin 100 de familii. Cei care doresc să ne sprijine pot face donații către:

Titular: Asociația Acasă în Banat

Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801

Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801

SWIFT/BIC: BTRLRO22

Revolut: 0748918091

PayPal: acasainbanat@gmail.com“.

 

Comentarii

comentarii