Acasă Eveniment Darius Trif se zbate între viață și moarte, după ce a fost...

Darius Trif se zbate între viață și moarte, după ce a fost bătut cu bestialitate, azi noapte, la Șiria

1574
DISTRIBUIȚI

Darius Trif, un tânăr în vârstă de 32 de ani, a fost bătut cu bestialitate, azi noapte la Șiria, de alți doi tineri, rude cu el: Darius Trif (coincidență de nume) și Vlad Dobra.

Un cioban a fost îngerul său păzitor. L-a găsit abandonat pe câmp la câteva zeci de minute după agresiune și a sunat la 112. „Dacă nu l-ar fi găsit, într-o oră jumătate sau două ar fi murit”, spun surse autorizate.

A fost transportat la spital, ajungând la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) în stop cardiorespirator. „A fost resuscitat câteva zeci de minute”, ne spune, telefonic, Simona Roz, purtător de cuvât la Spitalul Clinic Județean Arad.

În ceea ce privește diagnosticul, starea tânărului din Șiria este foarte gravă.

„A suferit o fractură de mandibulă, fractură de stern, multiple alte lovituri și respiră foarte greu, având convulsii pulmonare. Starea pacientului este foarte gravă”, ne-a transmis Simina Roz.

Agresorii, Darius Trif (așa cum spuneam, poartă același nume cu victima) și Vlad Dobra, au fost ridicați azi noapte de polițiștii de la Secția din Șiria ajutați de cei de la Servicii Speciale (SAS).

Amândoi au primit mandat de reținere pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie propuși pentru arestare preventivă pe 30 de zile cu încadrarea de tentativă de omor.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii