Acasă Actualitate DAX, noul „intern” al Aeroportului Internațional Timișoara. Atenție! Distinge șapte miliarde de...

DAX, noul „intern” al Aeroportului Internațional Timișoara. Atenție! Distinge șapte miliarde de mirosuri, inclusiv pe cel al „prafurilor pentru mama-mare”

DISTRIBUIȚI

Aeroportul Internațional Timișoara are un nou „intern” – pe cățelul DAX. Reprezentanții aeroportului au ținut să se laude cu noul coleg pe rețelele de socializare, unde îi fac și o scurtă prezentare: „este tânăr, plin de aptitudini, are și un miros foarte fin”. DAX a trecut și prin sute de ore de antrenament, motiv pentru care distinge până la șapte miliarde de mirosuri.

Iată ce transmit reprezentanții aeroportului:

„Dorim să vă facem cunoștință cu DAX, un cățel devotat și foarte prietenos, care se află în «internship» la detașamentul canin de la Serviciului Vamal al Poliției de Frontiera din cadrul Aeroportului Internațional Timișoara.

Deși e foarte tânăr, plin de aptitudini, are și un miros FOARTE FIN! După sute de ore de antrenament el ar putea ajunge la performanța de a distinge 7 miliarde de mirosuri. Tare, nu?

Daca îl veți observa prin aerogară, n-ar trebui s-aveți motive de panică, el doar își face rondul obișnuit din orele sale de muncă. Noi vă sfătuim să fiți foarte atenți la tot ce vă puneți în bagaje. «Prafurile pentru mama-mare» să rămână doar subiect de film, iar pastilele, ar fi indicat să fie pentru rău de înălțime.

DAX vă dorește călătorii plăcute!”.

Comentarii

comentarii