Acasă Actualitate De 1 mai, tone de apă îmbuteliată, dăruite de ÎPSS Ioan spitalelor...

De 1 mai, tone de apă îmbuteliată, dăruite de ÎPSS Ioan spitalelor din Timişoara

816
DISTRIBUIȚI

Vineri, 1 mai 2020, de Ziua Internațională a Muncii, ÎPSS Ioan a distribuit mai multe tone de apa îmbuteliată spitalelor din Timișoara. Părintele mitropolit Ioan, împreună cu monahiile de la Centrul eparhial, a distribuit 3 tone de apă minerală Spitalului Județean, maternității Bega și maternității Odobescu din capitala Banatului.

Pe lângă rugăciunile de sănătate pe care ÎPSS Ioan le face pentru cei aflați în spitale, dar și pentru păzirea de boală a celor sănătoși, și „cele ale Martei” sunt împlinite zilnic prin mila și dragostea lui Dumnezeu.

De asemenea, joi, 30 aprilie, prin grija înaltpreasfințitului părinte Ioan, arhiepiscopul Timișoarei și mitropolitul Banatului, s-au distribuit aproximativ 5 tone de alimente mai multor instituții de asistență socială din Timișoara.

În această perioadă Arhiepiscopia Timișoarei este atentă la nevoile semenilor și credincioșilor săi, încercând să acopere pe cât posibil necesitățile persoanelor aflate în situații de dificultate, ale persoanelor vulnerabile și ale celor aflați pe paturile de spitale.

Astfel, în cursul zilei de joi, au fost distribuite peste 2 tone de produse din carne și mai mult de 2 tone de legume.

Au beneficiat de aceste ajutoare DGASPC Timiș, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, Fundația „Pentru Voi” și Fundația „Rudolf Walther” – filiala din Timișoara.

De când a izbucnit această pandemie, provocată de coronavirus, Arhiepiscopia Timișoarei, prin implicarea activă a părintelui mitropolit Ioan, se îngrijește aproape zilnic să distribuie ajutoare și alimente persoanelor aflate în lipsuri materiale și completează necesarul zilnic de alimente pentru diferite instituții și fundații de caritate din județul Timiș.

Comentarii

comentarii