Acasă Actualitate De 8 Martie, Smithfield România a fost alături de mămicile beneficiare ale...

De 8 Martie, Smithfield România a fost alături de mămicile beneficiare ale „Casei Ronald McDonald Timișoara”

DISTRIBUIȚI

Cu ocazia zilei de 8 Martie, voluntarii Smithfield România au vizitat beneficiarii Fundației pentru Copii Ronald McDonald – Casa Ronald McDonald Timișoara, creând un moment special mamelor care și-au petrecut o perioadă îndelungată îngijindu-și copiii spitalizați.

Produsele Comtim și Elit, tortul dulce, florile colorate și parfumate, gândurile bune din partea echipei și cadourile surpriză au adus zâmbete în rândul beneficiarilor.

„Tradiția de a sărbători începutul primăverii alături de unul dintre beneficiarii programelor de responsabilitate socială Smithfield România a fost dusă mai departe și în acest an! Ne bucurăm că am putut vizita beneficiarii Casei Ronald McDonald Timișoara din incinta Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” și am putut îmbunătăți șederea lor.” spune Cristina Bodea, Director Sustenabilitate Smithfield România.

Acțiunea a fost organizată sub egida programului de responsabilitate socială „Hrană pentru suflete”. Prin intermediul acestui program, Smithfield România a oferit din 2009 până în prezent peste 1 milion de porții de mâncare spre a fi gătite cu ajutorul voluntarilor și servite ca o masă caldă de către beneficiarii programului, persoane aflate în situații de viață dificile. Astfel, meniul zilnic al beneficiarilor este completat cu o sursă esenţială de proteină de origine animală de înaltă calitate, necesară pentru un regim alimentar echilibrat, o condiţie de bază pentru sănătatea şi dezvoltarea armonioasă.

În 2023, programul Smithfield Romania „Hrană pentru suflete” a ajuns la cel de-al XIV-lea an de implementare fără întrerupere și a venit în sprijinul a peste 45 de asociații neguvernamentale, cantine sociale, spitale și centre de zi și de noapte care au în grijă copii, vârstnici, mame singure sau alte persoane în situații de risc social.

„Prin intermediul programului „Hrană pentru suflete”, Smithfield România susține Casa Ronald McDonald Timișoara, având drept beneficiari direcți familiile cazate în Casă (care călătoresc distanțe mari și depun eforturi uriașe pentru a avea acces la tratamente și îngrijiri adecvate), oferind produse din carne Comtim și mezeluri Elit,. În acest fel, hrana devine „pentru suflet”, căci momentul mesei unește părinții din comunitatea Casei Ronald McDonald.” spune Andreea Cioban, Director Executiv al Fundației pentru Copii Ronald McDonald Timișoara.

Comentarii

comentarii