Acasă Actualitate De Crăciun, bănățenii sunt invitați să facă propriul gest de solidaritate față...

De Crăciun, bănățenii sunt invitați să facă propriul gest de solidaritate față de persoanele vulnerabile

DISTRIBUIȚI

Cu prilejul Căciunului 2023, în perioada 4 – 31 decembrie, timișorenii sunt invitați să faca propriul gest de solidaritate față de persoanele vulnerabile care întâmpină mari dificultăți în a-și procura hrana, mai ales ca vin frumoasele sărbători de iarnă.

Banca Regională pentru Alimente Timișoara împreună cu cei mai mari partenerii din retail desfășoara Colecta Națională de Alimente pentru cei nevoiași.

În vremuri grele, în care dificultățile economice ne afectează pe toți, solidaritatea, gesturile de bine pe care le facem pentru cei în nevoie, ăvalorează imens. Poți dona și tu sărbători fericite copiilor din familiile vulnerabile, din centrele de zi sau de recuperare, celor care din diverse motive nu pot crește în propriile familii, vârstnicilor care trăiesc în structuri rezidențiale sau care au rămas singuri, fără sprijinul celor dragi, mamelor care își cresc singure copii și multor altor persoane care se află în situații dificile.

Alege să construiești alături de ei o bucățică de lume mai bună și mai frumoasă, făcând un gest simplu și concret: adaugă în lista ta de cumpărăruri și alimente neperisabile pe care să le donezi apoi în coșul special amenajat de la ieșirea din magazine – indeamna organizatorii.

Coșurile le regăsiți în magazinele din: Timișoara, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Lugoj, Jimbolia, Moșnița Nouă, Arad, Reșita, Deva, Hunedoara și Petroșani.

Dacă vei întâlni voluntarii inimoși în magazin, oprește-te câteva clipe, ei poate să te îndrume și cu ajutorul lor vei înțelege mai bine cum gestul vostru aduce bucurie. Ajută mult și o încurajare sau un zâmbet! – mai indeamna organizatorii.

Alimentele donate vor fi distribuite prin Banca Regională pentru alimente Timișoara, către organizațiile caritabile partenere care îi au în grijă pe cei în nevoie în toată regiunea de vest. Unul dintre magazine e cu siguranță mai aproape de dumneavoastră! Împreună putem dona sărbători fericite, împreună facem Binele mai Bine! – este mesajul organizatorilor.

Comentarii

comentarii