Acasă Monden/Lifestyle De când a divorțat, timișoreanca Alina Vidican a dat lovitura în afaceri!...

De când a divorțat, timișoreanca Alina Vidican a dat lovitura în afaceri! Cum s-a îmbogățit fosta soție a lui Cristi Borcea

1347
DISTRIBUIȚI

alinavidicansialexandruajpgAlina Vidican pare să fi reușit să dea lovitura în afaceri după ce a divorțat. Culmea, afacerea despre care vorbim se desfășoară în România, chiar dacă fosta soție a lui Cristi Borcea a plecat, după divorț, la Miami.
Mai exact, încă de pe vremea când era măritată cu fostul acționar dinamovist, Alina avea grijă de o afacere pe care o derula prin intermediul mamei sale. O afacere a cărei imagine este și care ține de domeniul înfrumusețării, ea lăudând din greu calitățile unor creme care, chipurile, ar face minuni pentru tenul femeilor.
Astfel, susțin surse apropiate de familia fostei soții a lui Cristi Borcea, de un an încoace, afacerea cu creme pe care o derulează Alina Vidican a îmbogățit-o. Pentru că, susțin sursele citate, ea a reușit să vândă, în ultima perioadă, de trei ori mai multe asemenea produse față de perioada în care era căsătorită cu Cristi Borcea, semn că, de ceva vreme încoace, se ocupă cu mai mare atenție de afacerea cu pricina. Și, mai mult decât atât, ne-au mai precizat sursele noastre, Alina este decisă să investească profitul obținut din afacerea cu creme în cea cu restaurante, asigurându-și astfel fonduri importante pentru ca totul să meargă ”ca pe roate”.
Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului trecut, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. După aproape un an în care au tot negociat despărțirea, Cristi Borcea este un bărbat liber să-şi refacă viaţă. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor. Între timp, Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în “Dosarul transferurilor”.
Sursa: spynews.ro

Comentarii

comentarii