Acasă Actualitate De ce rugbyștii sunt revoltați pe primarul Nicolae Robu?

De ce rugbyștii sunt revoltați pe primarul Nicolae Robu?

795
DISTRIBUIȚI

Sportivii rugbyști sunt revoltați! Edilul Timișoarei în plină campanie electorală a fost chemat la o dezbatere, dar nu a catadicsit să vină. De ce nu a venit primarul Nicolae Robu la întâlnirea cu rugbyștii?

Mona Szucsik a explicat: ”Pentru că ACS @Warriors Rugby Timișoara, cu 120 de copii legitimați și 5 antrenori voluntari, club cu titluri regionale, naționale și internaționale, nu au unde să se antreneze.

Ei fac antrenamente pe un teren viran, pe un maidan, fără vestiare, fără dușuri, fără toalete. Au cerut în repetate rânduri primăriei un teren corespunzător. Fără rezultat.

Pentru că CSS BEGA (terenul din Circumvalațiunii) club sub oblăduirea ISJ actual PNL, până nu demult PSD, are 2 catedre de rugby, cu 4 profesori plătiți cu normă întreagă (8 ore) și au 3 (trei ) copii legitimați. Dacă e să vorbim și de volei, vorbim: 5 catedre, adică 10 salarii (8 ore) 10 grupe care au în total maxim 20 de copii.
De aia nu vine Robu la întâlniri cu sportivii, pentru că nu le poate explica astfel de anomalii”, concluzionează Szucsik.

Comentarii

comentarii