Acasă Politica De ce Titu Bojin are șansă pentru a doua oară să câștige...

De ce Titu Bojin are șansă pentru a doua oară să câștige Consiliul Județean Timiș?

1443
DISTRIBUIȚI

Titu Bojin va intra în cursa pentru Consiliul Județean Timiș la viitoarele alegeri locale, din 26 septembrie 2020, și este hotărât să și câștige pentru a doua oară fotoliul de președinte.

Zilele acestea, fostul lider al PSD Timiș și al CJT, așteaptă rezultatele unei noi cercetări sociologice, care vine în completarea precedentei, realizate înainte de declanșarea crizei sanitare. Până acum, dintre toți candidații stângii, Bojin e cel mai bine poziționat în sondaje, având o notorietate în județ de peste 85% și o intenție de vot care îl motivează să se lupte în continuare pentru desemnarea sa, fie din partea PSD, fie din zona unei largi alianțe de centru-stânga.

”Consider că experiența pe care o am în administrație și management de mai bine de două decenii, la care se adaugă proiectele majore finalizate atât la Administrația Bazinală de Ape Banat Timișoara, dar și în mandatul trecut de președinte al CJT sunt argumente pentru o nouă candidatură. Am luat această decizie în urma propunerilor venite din partea unor primari, consilieri județeni și locali, dar și din zona exponenților electoratului de stânga din județ”, a explicat viitorul președinte al CJT, așa cum îi place lui Bojin să își spune adesea.

Rămâne de văzut cum se vor așeza cărțile pe partea stângă a eșicherului politic în Timiș, însă fără o alianță între PSD și Pro România, care ar putea fi realizată în jurul candidatului pentru CJT, Titu Bojin, cele două partide riscă să piardă localele – spun unii analiști ai fenomenului politic din Timiș.

Comentarii

comentarii