Acasă Eveniment De frica cămătarilor, un timişorean şi-a cusut gura cu sârmă şi a...

De frica cămătarilor, un timişorean şi-a cusut gura cu sârmă şi a încercat să se sinucidă

1050
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Timişoara, şi-a cusut buzele cu sârmă şi a încercat să se sinucidă, luni seara. Acesta le-a declarat poliţiştilor că a recurs la aceste gesturi de frica unor cămătari care l-ar fi ameninţat că îi iau locuinţa dacă nu-şi plăteşte datoriile.

Potrivit poliţiştilor din Timişoara, incidentul a avut loc, luni seara, pe strada Dacilor din Piața Traian.

Surse judiciare au declarat că un bărbat în vârstă de 47 de ani a sunat la 112 pentru a anunţa că doreşte să se sinucidă. Imediat, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie şi o ambulanţă.

Oamenii legii au constatat că bărbatul avea parţial buzele cusute cu sârmă şi mai multe tăieturi pe care şi le-a provocat cu un cuţit pe mâini şi pe piept. Timişoreanul le-a declarat poliţiştilor că a recurs la acest gest de teamă că va rămâne fără locuinţă, după ce cămătarii la care avea datorii l-au ameninţat în acest sens.

După ce a primit îngrijiri medicale, s-a constatat că viaţa bărbatului nu este pusă în pericol, motiv pentru care a fost transferat la Clinica de Psihatrie a Spitalului Judeţean Timişoara, unde a fost internat.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii