Acasă Sport De la 1 decembrie, noul antrenor al echipei de handbal SCM Politehnica...

De la 1 decembrie, noul antrenor al echipei de handbal SCM Politehnica Timișoara este Mihai Rohozneanu

DISTRIBUIȚI

Noul antrenor al echipei de handbal SCM Politehnica Timișoara este Mihai Rohozneanu. În vârstă de 38 de ani și fost jucător al echipei naționale, Rohozneanu a pregătit până acum CSM Reșița, echipă care sezonul trecut a câștigat Divizia A.

Clubul nostru a ajuns la un acord cu gruparea din Reșița pentru ca Mihai Rohozneanu să poată fi numit antrenor la SCM Politehnica Timișoara.

Ca jucător, Rohozneanu are cinci trofee în palmares: trei Cupe Challenge (2007, 2008, 2009) și o Cupă a României (2010) cu UCM Reșița și Cupa României cu HC Dobrogea Sud Constanța (2018). În ultimul sezon ca jucător (2020/2021), a devenit vicecampion național cu AHC Potaissa Turda.

Staff-ul noului antrenor principal va fi compus din secundul Sorin Sărăndan, analistul video Alexandru Nae, kinetoterapeutul Lucian Butaș și medicul Cătălin Miu.

„Sunt consțient de responsabilitatea pe care o port și de așteptările pe care le au atât sportivii, cât și suporterii Timișoarei. Dorința este să scăpăm de baraj, chiar dacă din păcate programul nu ne avantajează, dar eu voi face tot ce ține de mine pentru a ne menține în Liga Națională fără baraj. Uitându-ne la rezultate, toate partidele vor fi dificile, însă le vom lua pas cu pas și vom încerca să obținem cât mai multe puncte și rezultate pozitive”, spune Mihai Rohozneanu

Rohozneanu preia postul de la 1 decembrie și se va afla banca echipei noastre la meciul de sâmbătă, ora 17.00, de acasă, cu Potaissa Turda, contând pentru prima etapă din retur.

„Înțelegerea este valabilă până la finalul acestui sezon, la propunerea clubului, La fel mi-am dorit și eu, pentru că sunt la început de drum. Până în vară putem vedea dacă ei sunt mulțumiți de mine, dacă eu mă simt confortabil, toate acestea neavând presiunea unui an în plus de contract”, mai spune Mihai Rohozneanu.

 

 

Comentarii

comentarii