Acasă Administraţie De la 1 septembrie, Piaţa agroalimentară Badea Cârţan va fi mutată în...

De la 1 septembrie, Piaţa agroalimentară Badea Cârţan va fi mutată în Piaţa Traian

2175
DISTRIBUIȚI

De la 1 septembrie, Piaţa agroalimentară Badea Cârţan va intra în lucrări de modernizare, urmând să fie gata în mai puţin de trei luni. În acest răstimp, comercianţii îşi vor întinde produsele pe tarabele ambulante care vor fi amplasate în Piaţa Traian.

„S-a finalizat licitaţia pentru modernizarea Pieţei Badea Cârţan. Este a doua oară când organizăm licitaţie, prima a eşuat. Valoarea de adjudecare este de 889 mii de lei, iar valoarea plafon cu care s-a plecat la licitaţie a fost de 1,15 milioane de lei”, a anunţat marţi primarul Nicolae Robu.

Edilii sunt convinşi că se va face o amenajare frumoasă şi a interiorului pieţei, întrucât  pe dinafară arată frumos, dar nu a fost deloc funcţională.

„Nu este deloc uşor pentru comercianţi şi cumpărători să stea acolo mai ales iarna, în ger. Va fi o piaţă foarte frumoasă. Lucrările încep pe 1 septembrie şi vor dura 43 de zile. În acest an se termină lucrările şi piaţa va fi gata, iar pe timp de iarnă vor fi condiţii mult mai bune pentru comercianţi şi cumpărători”, adaugă primarul.

Edilul a precizat că pe perioada lucrărilor, piaţa va fi remutată în Piaţa Traian, care oferă un spaţiu generos.

Comentarii

comentarii