Acasă Actualitate De la cititori: Copaci ornamentali vandalizaţi

De la cititori: Copaci ornamentali vandalizaţi

DISTRIBUIȚI

Strada Ion GhicaPe strada Ion Ghica, in fata casei cu nr. 1, colt cu Regele Carol, de ani de zile sunt probleme cu spatiile verzi si cu pomii ornamentali plantati de primarie si acum 7-8 ani si recent, in urma cu doar cateva saptamani.
Fiinte imposibil de numit au interzis, in 2002-2003 lucratorilor horticoli sa planteze pomi in fata casei, in cadrul unei actiuni de constituire a aliniamentului pomicol de pe b-dul Regele Carol.
Muncitorii au primit motivarea ca atunci cand vor fi mari, pomii vor umbri croitoria de la parter.
Strada Ion GhicaAsa se face ca sirul de pomi de pe Regele Carol are o intrerupere de cca 15-20 de metri in fata imobilului cu nr. 1.
In urma cu cca 3 saptamani, muncitorii horticoli au plantat pomi ornamentali pe str. Ion Ghica, inalti de 3 metri, iar de cateva zile, acestia au inflorit.
In cursul noptii de 3 spre 4 aprilie, unul dintre acestia, plantat in fata geamului croitoriei, a fost frant si aruncat cu tulpina pe un geam de la subsolul casei.
Este de neinteles cum pot trai intre oameni civilizati fiinte ca acelea care starnesc doar revolta prin asemenea gesturi.
Va rog sa supuneti dezbaterii publice atari gesturi, poate organele de politie comunitara afla si mai apar din cand in cand si in zona Iosefin.

Saul Beloia
 

Comentarii

comentarii