Acasă Economic De la Timişoara la Constanţa în doar două ore

De la Timişoara la Constanţa în doar două ore

468
DISTRIBUIȚI

Blue Air, prima companie de smart flying cu peste 50 de destinaţii europene, face un pas important în a-şi ajuta clienţii să călătorească în România rapid şi la un preţ accesibil, introducând zboruri regulate pe ruta Timişoara-Constanţa şi retur. Pentru această rută, pasagerii pot alege unul dintre cele 3 zboruri săptămânale, operate în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, cu preţuri pentru o călătorie dus pornind de la 19,99 euro (taxe de aeroport incluse). Biletele la acest preţ sunt deja disponibile spre vânzare pe www.blueairweb.com, prin serviciul de Call Center, în reţeaua de agenţii Blue Air precum şi în agenţiile partenere.
Conform directorului general al Blue Air, Sherif Ussama, noua rută face parte din planul companiei de consolidare a prezenţei operatorului aerian pe piaţa domestică.”Suntem foarte încântaţi că am reuşit să inaugurăm ruta Timişoara – Constanţa atât de curând; este o bună exemplificare a faptului că în România pasagerii sunt din ce în ce mai receptivi la serviciile de tip smart flying. Blue Air face astfel legătura între Timişoara, un centru strategic pentru legătura cu Vestul Europei, şi Constanţa, un oraş cu importanţă deosebită atât pentru mediul de afaceri cât şi pentru industria de turism din România. Astfel am oferit pasagerilor ocazia să înlocuiască aproximativ 11 ore de condus cu doar două ore de zbor, la preţuri accesibile. Sperăm că prin această rută litoralul românesc va deveni mult mai uşor accesibil atât pentru turiştii din Timişoara şi Vestul României, cât şi pentru turiştii străini, din Ungaria, Serbia sau Austria,” a declarat Ussama.
Compania Blue Air este prezentă pe următoarele aeroporturi interne: Arad, Bacău, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Sibiu, Suceava şi Timişoara. Ruta Timişoara-Constanţa este cea de-a patra legătură directă domestică alături de Bucureşti – Cluj, Bucureşti-Arad şi Bucureşti-Timişoara.
Compania operează o flotă de 14 aeronave moderne (10 Boeing 737 şi 4 SAAB 340). 3 alte avioane vor fi livrate până la finalul anului 2010. Mai mult, în urma procesului de reînnoire a flotei demarat în 2008, compania a semnat un contract de achiziţie a încă 5 avioane Boeing 737-800 Next Generation. Acestea vor fi livrate până la finalul lui 2013.

Comentarii

comentarii