Acasă Politica De la Timișoara, la Cluj, România Renaște! Marea Dezbatere Națională a ajuns...

De la Timișoara, la Cluj, România Renaște! Marea Dezbatere Națională a ajuns la Cluj Napoca. Invitat special Mircea Geoană

DISTRIBUIȚI

De la Timișoara, campania România Renaște a ajuns în inima Transilvaniei! După ce Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, s-a întâlnit cu timișenii în capitala Banatului, el se află la Cluj în aceste zile la o întâlnire mult așteptată din seria „Marea Dezbatere Națională”, un proiect care îi aduce împreună pe toți românii dornici de schimbare și implicare.

De data aceasta, are loc la Cluj evenimentul „România în Europa. Centru vs. Periferie”, la care a participat domnul Mircea Geoană.

“Sunt foarte bucuros că am putut fi prezent la Conferința Techsylvania, care are loc zilele acestea la Cluj-Napoca. Este unul din acele evenimente care fac cinste României”, a spus Mircea Geoană.

Europa de Est a devenit o mare putere în domeniul tehnologiei digitale, cu tineri incredibil de talentați, care sunt recunoscuți peste tot în lume, Mircea Geoană a vrut să-i laude și să-i încurajeze să meargă mai departe, pentru menținerea securității și siguranței noastre și protejarea valorilor lumii libere.

Geoană a explicat că obiectivul NATO este să ofere acestor companii acces la piața din domeniile apărării și securității, astfel încât ideile lor și potențialul lor să lucreze în beneficiul nostru colectiv.

Și pentru acest lucru, NATO este hotărâtă să stabilească cele mai înalte standarde privind utilizarea etică a noilor tehnologii în apărare. Nu doar în cadrul Alianței, ci în întreaga lume.

“NATO a păstrat siguranța și securitatea, pentru cetățenii săi, timp de 75 de ani, și sunt optimist astăzi, pentru că sprijinul, ideile, energia oamenilor ca cei de la Cluj-Napoca, lideri în tehnologie, vor continua să ne protejeze națiunile, oamenii și valorile pentru multe alte decenii viitoare”, este mesajul secretarului general adjunct Mircea Geoană.

Comentarii

comentarii