Acasă Monden/Lifestyle De Valentine’s Day, Răzvan şi Dani se bat cu perne la Iulius...

De Valentine’s Day, Răzvan şi Dani se bat cu perne la Iulius Mall Timişoara

788
DISTRIBUIȚI

În aşteptarea Valentine’s Day, Iulius Mall Timişoara pregăzeşte o incredibilă excursie în strălucitoarea metropolă americană Las Vegas, premii romantice, bătaie cu perne, super concert Impact, decoraţiuni în simbolurile dragostei şi multe momente speciale. De Valentine’s Day, vedetele Răzvan şi Dani îi aşteaptă pe bănăţeni la Iulius Mall, la PufStock – cea mai mare bătaie cu perne din ţară.

Toţi cei care iubesc sunt invitaţi să se înarmeze cu multă dragoste şi… o pernă şi să participe la primul eveniment cu puf dedicat amorezilor. Răzvan şi Dani vor urca în avionul care îi va duce la Timişoara imediat după terminarea emisiunii matinale şi, de îndată ce vor ajunge la Iulius Mall, vor arăta întregii ţări cum se ţine dragostea în puf. Bătaia cu perne va fi transmisă live pe Antena 1, iar participanţii pot câştiga, prin tragere la sorţi, un premiu consistent, de 10.000 lei. 
Pe 14 februarie, de la ora 18.00, membrii Şcolii de Dans „Magnum VRD” vor anima atmosfera de la Food court-ul Almondo cu demonstraţii romantice de dans. Seara îndrăgostiţilor de pretutindeni se va încheia cu un super concert al trupei IMPACT (Food court, ora 19.00).
Pentru cei care îşi doresc ca de Ziua Îndrăgostiţilor să fie căsătoriţi, chiar şi pentru o zi, la Iulius Mall se va spune „DA!” în stil Las Vegas. Momentele “căsătoriei de probă” vor fi surprinse de fotograf, iar instantaneele cu „mirii” vor fi postate, începând cu 15 februarie, pe pagina Facebook Iulius Mall, unde vor concura pentru titlul de „Cel mai iubit cuplu de pe Facebook”, care va fi acordat de Dragobete, pe 24 februarie. Cele mai îndrăgite fotografii vor fi premiate.
Campania „Iubire în Las Vegas” se încheie luni seara. De Valentine’s Day, Iulius Mall va recompensa un cuplu de îndrăgostiţi cu marele premiu al Loteriei Iubirii: un sejur unic în Las Vegas. Până atunci, amorezii împătimiţi de shopping pot câştiga alte mii de premii: torturi, răcoritoare Coca-Cola, vouchere la salonul de bronzat, la clubul de bowling şi biliard Black Box şi cecuri valorice pentru seri romantice la cafenelele şi fast food-urile din Iulius Mall. Cadourile sunt destinate primilor 200 de clienţi din fiecare zi, care au făcut cumpărături în valoare de minimum 100 lei.

 

Comentarii

comentarii