Acasă Actualitate De Ziua copilului, Universitatea de Vest Timișoara lansează Bulevardul copiilor la UVT....

De Ziua copilului, Universitatea de Vest Timișoara lansează Bulevardul copiilor la UVT. Mediu și Handbal

DISTRIBUIȚI
De Ziua copilului, Universitatea de Vest Timișoara UVT lansează, sâmbătă 1 iunie „Bulevardul copiilor la UVT”, care include inițiativele Mediu și Handbal ca la carte. 
 
Acest eveniment este conceput pentru a încuraja adoptarea unor obiceiuri sănătoase și pentru a stimula participarea activă a copiilor în activități sportive, de învățare și experimentare.
 
Ateliere interactive și activități educative pe teme de mediu, un campionat de handbal, dar și alte întreceri sportive, se află pe agenda zilei de 1 iunie la UVT. 
 
Evenimentul se desfășoară în cadrul agendei de evenimente „Luna Verde la UVT” și este cofinanțat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara.
 
„Bulevardul Copiilor la UVT” va include o varietate de activități captivante și educative pentru copii, organizate de facultățile UVT în seria „Mediu ca la Carte”. Detalii: https://uvt.ro/cercetare/2024/05/programul-evenimentului-mediu-ca-la-carte-din-1-iunie-2024/, unde se află și un FORMULAR DE ÎNSCRIERE pentru concurenți.
 
Programul zilei de 1 iunie la UVT va cuprinde turnee de minihandbal, baby handball – turneul „Handbal ca la Carte”, aflat la ediția a III-a – dar și de baschet, minivolei și șah, oferind celor peste 700 de copii ce sunt așteptați să participe oportunități excelente de a se bucura de sport și de a-și dezvolta abilitățile fizice și sociale. De asemenea, participanții vor avea la dispoziție terenuri pe bulevardul Vasile Pârvan, pentru a juca badminton.
 
Pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului, se vor impune următoarele restricții auto: Bulevardul Vasile Pârvan, pasajul Michelangelo și strada Traian Lalescu vor fi închise circulației rutiere pe data de 1 iunie, în intervalul orar 4:00-17:00.
 
Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Universitar UVT și Universitatea de Vest din Timișoara, și promite să fie o zi de neuitat, plină de distracție și activități recreative pentru cei mici.

Comentarii

comentarii